Paladins 4 milyon oyuncu sayısına ulaştı - Haberler - indir.com

Paladins 4 milyon oyuncu sayısına ulaştı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-12-01 16:29:35
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

Hi - Rez Studios tarafından yayınlanan çevrimiçi FPS oyunu Paladins, geçtiğimiz aylarda piyasaya çıkmış olmasına rağmen, iyi bir oyuncu sayısına ulaştı. Paladins'in şu anki oyuncu sayısı 4 milyonu buldu.

Geçtiğimiz aylar içerisinde Hi - Rez Studios tarafından oyuncuların beğenisine sunulan FPS oyunu Paladins, kısa bir süre içerisinde oyuncuları kendisine çekmeyi başardı. Paladins adlı yeni FPS oyununda, 3 Farklı oyun modu bulunuyor. Bunlar; Siege Mode, Assault Mode ve Capture Point Mode. Tarz olarak Overwatch'ı andıran Paladins, sunduğu oyun modları ve içeriklerle oyuncuların beğenisini kazanmayı başardı. Çıkışının üzerinden henüz kısa bir zaman geçmiş olmasına rağmen, oyunun şu anki oyuncu sayısı 4 milyona ulaştı.

Hi - Rez Studios tarafından geçtiğimiz aylarda piyasaya sürülen FPS oyunu Paladins, kısa süre içerisinde elde ettiği oyuncu sayısıyla gündeme gelmeyi başardı. Yayınladığı ilk zamanlarda da, Steam'de en popüler oyunlar listesine girmeyi başaran Paladins, bugün ulaştığı yeni başarıyla bir kez daha adından söz ettirdi. Hi - Rez Studios'un şefi Todd Harris tarafından yapılan açıklamaya göre, Paladins, toplam oyuncu sayısında 4 milyon barajını aşmış bulunuyor. Overwatch'ın rakibi olarak nitelendirilen Paladins için açıklanan oyuncu sayısının, 4 milyon aktif kullanıcı olmadığı bilgisinin altı çizildi. Paylaşılan rakam, oyuna kayıtlı olan oyuncu sayısına işaret ediyor. Oyunun şu an için çevrimiçi oyuncu sayısının kaç olduğu hakkında bilgi paylaşımında bulunulmadı.

 





PAYLAŞ