Özgüven kazandıran mobil uygulama: Kick - Haberler - indir.com

Özgüven kazandıran mobil uygulama: Kick

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-02 10:40:07
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Birçok insanın bugün topluluk karşısında konuşurken, bir randevu esansında ya da yeni tanıştığımız birisiyle konuşurken heyecanlanırız. Bu problemleri nasıl aşacağımız konusunda bize yardımcı olan Kick, kullanıcılarının özgüvenini geliştirmek için yola çıkıyor. Bunu da kullanıcılarına her gün yeni görevler vererek yapıyor.

Verdiği görevler birçok kişi tarafında kolaymış gibi gelse de size yaptıracağı görevler ile özgüveninizi artırmayı planlıyor. Mesela görevler arasında  bir garsona ya da satış elemanına kıyafetini beğendiğinizi dile getirmek yer alıyor. Hatta profesyonel sunum sağlayan uygulama çalışmak istediğiniz konu ile alakalı farklı görevler verebiliyor. Kategoriler arasında arkadfaş edinme veya flört edinme gibi seçeneklerde mevcut. Hatta görevleri yerine getiren kullanıcılara uygulama içerisinde yer alan topluluktan da destek geliyor. Ayrıca her görev sonrası kullanıcı yorumunu alan Kick, 10 dakikalık kişileştirilmiş reçetelerle de özgüven konusunda kullanıcılarına farklı bir tecrübe yaşatıyor.

Geçtiğimiz aylarda Medium tarafından yayınlanana bir makalede açıklama yapan uygulamanın kurucusu Justin Ip uygulamanın amacını ve prensibini anlattı. Şu an sadece iOS ve ABD konumunda çalışan uygulama bazı kesimler tarafından tepki aldı. Bu olumsuz tepkinin çıkış nedeni ise uygulamanın pazarlanmasında içine kapanık insanlar ile utangaç insanların birbirine karıştırılmış olması. Hala üzerinde çalışmaların devam ettiğini göz önünde bulundurmak gerekiyor. Ayrıca şunu da dile getirmeliyim ki özgüven, kaygı veya utangaçlık kavramı üzerine ilerlemek isteyen uygulama sunum sırasında heyecanlanarak konuşmada afallayan  kişilere iyi çözüm olabilir.





PAYLAŞ