Oyunlardaki en güçlü kadın karakterler - Haberler - indir.com

Oyunlardaki en güçlü kadın karakterler

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-11-30 14:55:45
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

Oyun dünyasında tanıştığınız ve bir süre sonra hayatınızın parçası olmayı başaran kadın karakterlerin, en çok ilgi gören 10 isminden oluşan bir liste derlendi. Listede Rise of Tomb Raider'ın Lara Croft'u, Beyond Good & Evil'in Jade'i gibi birçok isme yer verildi.

Oyunlarda yer alan karakterler, bir zaman sonra oyuncuların bir parçası haline geliyor. Birçok oyunun isminden ziyade akılda kalan, oyunda yer alan karakterler olabiliyor. Oyuna duyulan hayranlıktan ziyade, karaktere hayranlık duyulabiliyor. Oyun dünyasında, kimi zaman güzelliğiyle, kimi zaman zekasıyla, kimi zaman da karakteriyle oyuncuları büyüleyen birçok kadın karakter de mevcut. Öyle ki oyun severler bir süre sonra bu karakterlerle öyle bütünleşiyor ki, karakterlerin hikayesi onların hikayesi, üzüntüleri onların üzüntüsü ve sevinçleri onların sevinci oluveriyor. Belki de birçok oyuncu, bu karakterlerin neden gerçek hayatta var olup olmadığını sorguluyor.

Oyuncuların bu çok ilgi duyduğu kadın karakterlerin, hem karakteristik özellikleri hem de güzellikleri baz alınarak derleme yapıldığında, isimler bunlarla sınırlı kalmasa da ilk 10'da gördüklerimiz şu şekilde sıralanıyor;

Elizabeth (Bioshock: Infinite)

Jenny (The Darkness)

Jade (Beyond Good & Evil)

Chie / Yukiko (Persona 4)

Lara Croft (Tomb Raider)

Alyx Vance (Half Life)

Commander Shepard  (Mass Effect)

Yuna (Final Fantasy VII, VIII, IX, X)

Bayonetta (Bayonetta)

Jill Valentine (Resident Evil serisi)





PAYLAŞ