Oyuncular için en iyi kulaklıklar - Haberler - indir.com

Oyuncular için en iyi kulaklıklar

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-21 10:20:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Liste

Video oyunu severlerin, oyundan keyif almalarını sağlayan en önemli unsurlardan birisi, oyunun sesleri. Oyunun seslerinin en iyi şekilde duyulmasını sağlayan, oyuncular için özel olarak üretilen oyun kulaklıkları bulunuyor. Ses konusunda üst düzey performans sunan bu kulaklıklardan en iyi 6 tanesi şu şekilde;

Skullcandy PLYR 2

Skullcandy PLYR 2, ayarlanabilir bass kontrolü özelliği ve otomatik açılma kapanma gibi özellikleri ile en iyi oyuncu kulaklıklarından birisi olarak karşımıza çıkıyor. daha pek çok özelliği ile oyunculara üst düzey performans sağlayan Skullcandy PLYR 2, 520 TL fiyata sahip.

Logitech G230

Oyun aksesuarları denildiğinde ilk akla gelen markalardan biri ola Logitech, Logitech G230 ile listede yer alıyor. Kulaklık, özellikle oyun esnasında sohbet etmeyi sevenler için ideal. Ayrıca fiyatı uygun kulaklıklar arasında olan Logitech G230, 240 TL.

Astro A50

Ses iletimi konusunda oldukça iddialı kulaklıklardan olan kablosuz Astro A50, bin 300 lira fiyat etiketi ile en pahalı kulaklıklardan birisi.

Sound Blaster Recon3D Omega Wireless

Sound Blaster Recon3D Omega Wireless, oyunda ses anlamında profesyonel bir performans bekleyen oyun tutkunları için tasarlandı. Birçok oyun platformuna uyumlu olan Sound Blaster Recon3D Omega Wireless fiyatı 900 TL.

 

USB girişi bulunan Corsair Vengeance 1500, en iyi kulaklıklardan olsa da sadece PC'lerde kullanılıyor. Fakat ses kalitesi anlamında oldukça iyi bir performans sunan Corsair Vengeance 1500, fiyat olarak da uygun. Kulaklığın fiyatı, 400 TL.

Razer Kraken Pro

Bir diğer oyuncu aksesuarlarıyla ünlü olan markalardan Razer da Razer Kraken Pro ile oyunculara üst düzey ses performansı sunuyor. Entegreli mikrofona sahip olan kulaklığın fiyatı 300 lira.





PAYLAŞ