Oyun Tableti Wikipad 24 Aralık'ta Türkiye'de! (Video) - Haberler - indir.com

Oyun Tableti Wikipad 24 Aralık'ta Türkiye'de! (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Android işletim sistemine, 7 inch ekran büyüklüğüne ve 16GB dahili depolama alanına sahip olan oyun tableti Wikipad, 24 Aralık'ta Türkiye'de satışa sunuluyor. Wikipad, konsol kalitesinde oyun deneyimini premium Android tablet teknolojisiyle birleştiriyor.

Takıp çıkarılabilir çift analog kontrolörlü Wikipad'in 7 inch'lik çoklu dokunmatik ekranı kullanıcılara konfor sağlıyor. 16GB dahili depolama alanıyla birlikte tablet üzerinde micro-HDMI bağlantı noktası, akselometre, pusula, Glonass destekli GPS'i bulunuyor.

Wikipad

Dört çekirdekli Nvidia Tegra 3 işlemcisi ve 1GB RAM'e sahip olan cihazın 16GB'lık depolama alanı microSD hafıza kartı kullanılarak 32GB'a kadar yükseltilebiliyor. IPS kapasitif dokunmatik ekranı üzerinde 16:10 en boy oranına sahip olan tablet, 2MP ön kameraya da sahip. Bu sayede oyunseverler oyunlarla birebir etkiletişime geçebiliyor.

Geniş ekranlı oyun deneyimini USB ve HDMI bağlantılarıyla da destekleyen Wikipad kullanıcılarına muhteşem bir oyun deneyimi yaşatıyor. Özel tasarımlı fiziksel oyun kontrolörü, tuşlarıyla oyun oynarken hareket alanında da yüksek verim sağlıyor.

Wikipad

Wikipad ultra hafif şasesi ve kaymayan arka tasarımı sayesinde sağ ya da sol elini kullanan oyuncuların kavrayışlarına uygun olarak geliştirildi. Aynı zamanda HDMI çıkışıyla televizyon ekranına bağlanabilen tabletlerde 3 boyutlu oyun oynama özelliği de bulunuyor.

Wikipad bugün saat 12.00'dan itibaren The Point Hotel'in The Game Salonu'nda oyunseverlerle buluşacak. Tabletin Türkiye satış fiyatı ise 699 TL olarak belirlendi. Ürün hakkında bilgi sahibi olmak için Wikipad tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilir ya da www.wikipad.com'u ziyaret ediniz.




Wikipad Tanıtım Videosu


PAYLAŞ