Oyun Dünyasının En Büyük Etkinliklerinden E3 2017 Oyun Fuarı Herkese Açık Olacak - Haberler - indir.com

Oyun Dünyasının En Büyük Etkinliklerinden E3 2017 Oyun Fuarı Herkese Açık Olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-14 17:35:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Oyun severlerin en çok beklediği, oyun dünyasının en önemli oyun fuarlarından biri olan E3 oyun fuarı, bu yıl da oyun tutkunlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Oyun tutkunlarının büyük ilgi gösterdiği fuarda, önemli yapımların tanıtımları gerçekleştiriliyor. Geçtiğimiz yıl, Batman Arkham VR, Battlefield 1, Call of Duty: Infinite Warfare, Dishonored 2 gibi yapımların tanıtımı gerçekleştirilmişti. Yaklaşık olarak 21 yıldır düzenlenen E3 oyun fuarı etkinliği, bugüne kadar hep medyaya özel olarak düzenlenmişti. Oyuncular fuardan gelen haberleri medya yoluyla öğrenebiliyordu. Bu yıl düzenlenecek olan E3 2017'de bu konuda bir değişikliğe gidileceği öğrenildi.

Los Angeles Convention Center'da düzenlenen E3 fuarından, haberler gelmeye başladı. Bugüne kadar medyaya özel olarak düzenlenen fuarın, E3 2017'nin halka açık olarak gerçekleştirileceği öğrenildi. Katılacak olanların sayısının sınırlı olacağı da bilinenler arasında. Normalde E3 dışında düzenlenen oyun fuarları, halka açık olarak düzenleniyordu. Fakat E3 bugüne kadar böyle bir uygulamayı hiç yapmamıştı. Sadece medyaya özel olarak düzenlenen fuar, bu yıl bu anlamda bir değişikliğe gitti ve kendisini halka açtı. Duyuru,  E3'ün organizatörü Entertainment Software Assocation tarafından gerçekleştirildi. Etkinliğin bilet fiyatlarıyla alakalı da bilgi verildi. İndirimli biletlerin 150 dolar, 13 Şubat tarihinde sona erecek indirimden sonra da biletlerin 250 dolar olacağı bildirildi.

13 Şubat itibariyle 250 dolardan satılacak olan biletlerle, etkinliğin her alanına girilebilecek. Gösteri alanları, paneller, ve diğer fuar içi etkinlikler bunlardan bazıları. Etkinliğin düzenleneceği tarih de, 13-15 Haziran olarak paylaşıldı.





PAYLAŞ