Dünyanın en ünlü üniversiteleri arasında yer alan Oxford, 13 Nisan – 19 Nisan tarihleri arasındaki Ulusal Kütüphane Haftası şerefine e-kütüphane servisini bir haftalığına ücretsiz olarak kullanıma açtı.

Normal zamanlarda kayıtlı üyelerin dışında erişim sağlanamayan Oxford e-kütüphane servisine tüm kullanıcılar ücretsiz olarak erişebilecekleri gibi hizmetten faydalanmak için kullanıcı adı ve şifre olarak ‘libraryweek‘ yazılması yeterli olacak.

Oxford University Press

Öğrenciler, akademisyenler, avukatlar, doktorlar ve her alandan profesyonel kişilerin yeni bilgilere ulaşmasını, araştırmacıların yeni bilgiler ışığında araştırmalarını yapabilmelerini bir haftalığına da olsa sağlayacak olan Oxford Üniversitesi e-kütüphane servisinde pek çok değerli eser ve kaynağa online olarak erişilebilecek.

E-kütüphane bünyesinde Sanat ve Beşeri Bilimler, Sözlükler ve Referanslar, Hukuk, Tıp, Sosyal Bilimler gibi ana kategoriler altında yüzlerce eser yer alıyor. Ayrıca aradığınız konuları filtreleyerek istediğiniz kaynak kitaplara da kolay bir şekilde ulaşabilme imkanı sağlayan e-kütüphanede detaylı pek çok bilgiye de ulaşabilirsiniz.

Oxford Üniversitesi E-kütüphane servisinin bir haftalık sınırsız erişimden faydalanmak isteyen kullanıcılar buraya tıklayarak e-kütüphaneye erişebilirler.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir