Overwatch'ın yeni haritası Oasis çıktı - Haberler - indir.com

Overwatch'ın yeni haritası Oasis çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-12 02:01:19
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Geçtiğimiz bahar aylarında piyasaya sürülen Overwatch, Blizzard'ın en sevilen oyunlarından biri olmayı başarmıştı. Çıkışının birinci yılına yaklaşan Overwatch, oyuncularını yeni haberlerle memnun etmeye devam ediyor. Oyuncuların Overwatch'a gelmesini beklediği yeni haritası Oasis hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Gelen bilgilere göre, Overwatch'ın test sunucularının güncellenmesiyle beraber, oyunculara oyunun en yeni haritası da sunuldu. Overwatch haritası Oasis, uzun süredir PTR sunucunda oynanmaktaydı. Geçtiğimiz günlerde haritanın, ana sunucuya da geldiği açıklandı ve resmi çıkışını gerçekleştirmiş oldu.

Blizzard, geçtiğimiz günlerde Overwatch'ın haritası Oasis'in resmi olarak oyuna eklendiğini duyurdu. Overwatch'a gelen yeni haritayla beraber, birçok yenilik de oyuna eklendi. Yeni haritada, oyuncular efektif bir şekilde zıplama platformlarını kullanabilecekler. Blizzard, yayınladığı resmi açıklamasında şu ifadelere yer verdi; 'İnsan yaratıcılığına ve buluşuna, bölgenin dört bir yanından araştırmacılar ve akademisyenlere ait bir anıt bir araya gelerek bilimsel ilerlemeye kısıtlama getirmeyen bir şehir buldular Kent ve sakinleri, birçok gizli bilgiye sahip olan parlak zihinlerin bir araya geldiği Bakanlıklar tarafından idare edilmektedir. Dünyanın dört bir yanındaki güçlü organizasyonların ilgisini çekti.'

Oyunun PC kopyası bulunan bütün oyuncular, yeni haritayı deneyebilirler. Yeni haritada oyuncular Symmetra'nın yeniden işlenmiş versiyonuna da şahit olabilecekler. Yine bu haritada, trafiği lehinize kullanarak düşmanlarınıza tuzak kurup onları alt edebileceksiniz.





PAYLAŞ