Overwatch, Bastion'ı gelen güncellemeyle yenilmez kıldı - Haberler - indir.com

Overwatch, Bastion'ı gelen güncellemeyle yenilmez kıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-20 14:05:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

2016 yılının en çok konuşulan oyunlarından biri olan Blizzard imzalı Overwatch, geçtiğimiz haftalarda oyunda yaşanan bir problemle gündeme gelmişti. Henüz oyun beta aşamasındayken oyun severlerden tepki alan karakterlerden biri olan Bastion hakkında, son zamanlarda oyuncuların şikayetleri çoğaldı. Bastion, etkisiz olması nedeniyle oyunda hiç kullanılmayan, pasif bir karakter haline geldi. Bu durumdan şikayet eden oyun severleri dikkate alan Overwatch, konuya el atarak Bastion'da değişiklik yapacağını duyurmuştu. Bu duyurunun ardından beklenen değişiklik de geldi. Bu değişikle beraber de, oyunda en pasif karakterlerden biri olan Bastion, şimdi yenilmesi en zor karakterlerden biri oldu.

Blizzard'ın sevilen robotu Bastion, oyuncuların en çok tercih ettiği fakatt bir takım şikayetlerde bulunduğu karakterlerden biriydi. Overwatch, geçtiğimiz günlerde Bastion'da bir takım değişiklikler yaparak karakteri iyileştirmişti. Blizzard, Bastion'un daha sağlam olabilmesi adına, 'Ironclad' adında bir yetenek eklemiş ve bu yetenek karakterin daha az hasar almasını sağlıyor. Bastion, yapılan değişikliklerden sonra makineli tüfeğe dönüştükten sonra yüzde 35 oranında daha az hasar alıyor. Bu durum da Blizzard'ın karaktere eklediği Ironclad sayesinde oluyor. Bu durum da, Bastion'ı neredeyse yenilmez duruma gelmesini sağladı.

Yeniliklerden önce kolay yenilebilen Bastion, öncelerinde takımda hep geri planda kalan bir karakterdi. Blizzard yetkilileri, bu yeniliklerden sonra karakterin takım arkadaşlarıyla eş değer ölçüde mücadele edeceğini dile getirdiler.





PAYLAŞ