Orta Çağ Temalı Macera Oyunu: Super Kiwi Castle Run (Video) - Haberler - indir.com

Orta Çağ Temalı Macera Oyunu: Super Kiwi Castle Run (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Macera oyunlarını seven mobil oyuncular için IsCool Entertainment tarafından hazırlanmış olan Super Kiwi Castle Run, komik karakter ve grafiklerin yer aldığı oldukça eğlenceli bir macera oyunudur.

Orta çağ temalı olarak hazırlanmış olan oyunda, şövalye olmak için can bir Kivi'yi kontrol ederek karşınıza çıkan düşmanlar ile mücadele edecek ve yolunuza çıkacak olan engelleri aşarak mümkün olan en uzak noktaya ulaşmak için mücadele edeceksiniz.

Super Kiwi Castle Run

Ejderhalar, cadılar gibi pek çok düşman türüyle karşılaşacağınız yapımda size verilen görevleri de yerine getirerek puan kazanabilir, kazandığınız puanlarla karakterinize yeni kıyafetler, silahlar alabilir ve güçlendirerek onu yenilmez bir şövalyeye dönüştürebilirsiniz.

Sezgisel oyun kontrolleriyle basit bir oynanış sunan yapımda ayrıca Facebook entegrasyonu bulunmaktadır. Bu sayede de oyun içerisinde elde ettiğiniz başarıları arkadaşlarınız ile paylaşabilir veya onları da oyuna davet ederek, tatlı bir rekabetin içine girebilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak Android, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz Super Kiwi Castle Run'ı aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla cihazınıza indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Super Kiwi Castle Run Tanıtım Videosu


PAYLAŞ