Oppo R7s Plus Özellikleri Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Oppo R7s Plus Özellikleri Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-11-30 20:00:54
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli akıllı telefon üreticisi Oppo, geçtiğimiz günlerde tanıttığı Oppo R7s modelini yeni bir varyasyonu üzerinde çalışıyor. Çin'in telekomünikasyon belgelendirme merkezi Tenaa tarafından R7s Plus olarak adlandırılan yeni akıllı telefon sızdırıldı.

Son olarak geçtiğimiz yaz aylarında elmas görünümlü Oppo Mirror 5 modeliyle dikkatleri üzerine çeken Çinli üretici Oppo, Dubai'de düzenlediği etkinlikte 5.5 inç büyüklüğünde ekrana sahip modeli R7s'i tanıtmıştı. Bugün ise firmanın geliştirmekte olduğu orta ve üst düzey donanım özelliklerine sahip yeni R7s Plus modeli Tenaa tarafından ortaya çıkarıldı.

R7 ailesinin yeni üyesi olacak olan R7s Plus, R7s'e oranla biraz daha büyük ekranla karşımıza çıkacak. 6.0 inç boyutunda Full HD bir AMOLED panel kullanılan telefonda, 4 çekirdekli Snapdragon 615 işlemcisi ile 4 GB RAM bulunacak.

R7s ile aynı kamera özelliklerine sahip olan R7s Plus, 13 MP  arka ve 8 MP ön kameraya sahip. Ayrıca 4100 mAh'lik bir batarya bulunan Oppo R7s Plus'ta, hızlı şarj özelliği ve parmak izi okuyucu özelliği mevcut.

Sunduğu donanım özellikleri bakımından üst ve orta düzey olarak konumlandırılabilecek modelin çıkış tarihi henüz netlik kazanmadı. Ancak özelliklerine bakılacak olursa 517 dolar fiyat etiketin sahip olabilir.





PAYLAŞ