Oppo F7, 25 Megapiksel Selfie Kamerasına Sahip Olacak - Haberler - indir.com

Oppo F7, 25 Megapiksel Selfie Kamerasına Sahip Olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-14 13:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çin'in fiyat performans ürünleri ile dikkat çeken üreticilerinden birisi olan Oppo, yeni F7 modeli ile beraber kamera noktasında ön plana çıkacak. Şirketin Oppo F7 modeli ile alakalı yeni detayları ortaya çıktı. Oppo'nun Al Beauty teknolojisine sahip ikinci cihazı olacak F7 modeli F5'e göre daha gelişmiş olacak ve bu noktada 25 megapiksellik bir ön kamera ile gelecek. Cihaz yapay zeka noktasında da gelişmiş olacak ve HDR yeteneği ile üst seviye fotoğraf kareleri yakalaması mümkün olacak. Cihaz fotoğraf içerisindeki her kişinin yüz özelliklerini tespit edebilen ve güzelleştiren Al Beauty 2.0 adlı bir teknolojiye sahip durumda.

Oppo F7 modeli arttırılmış gerçeklik noktasında da yenilikleri bulunacak. Şirketin Apple'ın Animoji ve Samsung'un AR Emojisine benzer bir aracı olması bekleniyor. Modelin diğer donanım detaylarına bakacak olursak cihazda FHD+ çözünürlüğe sahip olan 19:9 görüntü oranlı bir ekran bulunuyor. Bu ekran 6.2 inç büyüklüğe sahip olacakken yüzde 89'luk bir gövde oranı sunacak. Oppo F7 modelide 2018 amiral gemilerine uygun olarak çentikli bir yapı ile gelecek.

Modelin arka yüzeyindeki kameranın da iddialı olması beklenirken resmi olarak 26 Mart tarihinde cihaza dair tüm detaylar belli olmuş olacak.





PAYLAŞ