Opera 22 Yayınlandı - Haberler - indir.com

Opera 22 Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Rakipleri karşısında büyük bir pazar payına sahip olmasa da sürekli olarak güncellenen yapısıyla kullanıcılarına güvenli ve hızlı bir internet gezinti deneyimi sunan web tarayıcısı Opera'nın 22'nci sürümü yayınlandı.

Güncel haliyle yayınlanan Opera 22'de en dikkat çeken yenilik ise tarayıcının kullanıcılara yeni temalar ile birlikte sunuluyor olması. Bu sayede kullanıcılar tarayıcı görünümünü kendi istekleri doğrultusunda değiştirerek özelleştirilmiş bir internet deneyimi yaşayabilecekler.

Opera 22

Güncelleme sırasında tarayıcı üzerinde açılan uyarı penceresi de bu sürümle birlikte kaldırılmış durumda. Bunun yerine sessiz güncelleme motoru adı verilen bir özellikle gelen tarayıcı, yapılması gereken güncellemeyi kullanıcının haberi bile olmadan tamamlamış olacak. Yani sessiz sedasız en son yenilikleri yükleyebilecek.

Bunlara ek olarak internet üzerinden bilgisayarlara gelebilecek olası tehditlere karşı da aktif savunma sağlayabilecek olan çeşitli güvenlik açıklarının da kapatıldığı Opera 22 güncellemesinde ayrıca bazı hata düzeltmeleri, performans iyileştirmeleri ve daha az sistem kaynağı tüketme gibi özellikler yer alıyor.

Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz Opera'nın güncel sürümünü aşağıdaki bağlantılar üzerinden Windows ve Mac bilgisayarlarınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ