OnePlus'un Yeni Amiral Gemisi Gözüktü - Haberler - indir.com

OnePlus'un Yeni Amiral Gemisi Gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-28 14:05:30
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Akıllı telefon piyayasında 'amiral gemisi katili' olarak adlandırılan OnePlus'ın başarılı telefonlar listesine bir yenisi daha ekleniyor. Her yılın amiral gemisi beklendiği gibi OnePlus tarafında da oldukça başarılı bir model olan yeni bir amiral gemisi model çıkıyor. Her sene olduğu gibi OnePlus bu yılda rakiplere güçlü bir amiral gemisi modeli sunmaya hazırlanıyor. OnePlus, yeni amiral gemisi isimlendirmesi, bölge üzerinde dört rakamının uğursuz olduğundan ötürü OnePlus 5 olarak adlandırılacak ve sızdırılan tasarım detaylarına bakarsak, performansı kadar genel yapısıda dikkatleri çekecek.

Ortaya çıkan görsellere göre, direkt olarak cihazda dikkat çeken detayın çift kameraya sahip olması diyebiliriz. Bu çift kamera ile beraber tıpkı iPhone modellerde bulunan bokeh efektinin olması beklenmekte. Üst kısımdaki bölüm boş olurken, alt konuma ise anten çizgilerinin yerleştirildiği görülmekte. Cihazın arka yüzeyinde herhangi bir parmak izi tarayıcısı bulunmadığından ötürü, ön yüzeyde parmak izi okuyucusunun olacağını söyleyebiliriz.

Birazda donanım tarafına gelecek olursak, model 5.5 inç büyüklüğünde QHD bir ekran paneli ile gelmesi bekleniyor. Bunun dışında Qualcomm mimarili Snapdragon 835 modelinin kullanılması söylenirken, modele 6 GB RAM belleği eşlik edilecek. 256 GB dahili depolama alanına sahip bu model devasa kapasitesi ile dikkatleri çekiyor. 3000 mAh batarya değeri ile piyasaya girmesi beklenen bu modelin 7 milimetre kalınlığa sahip olması beklentiler arasında. OnePlus 5 modelinin önümüzdeki zamanlarda resmi olarak tanıtılması bekleniyor. Bakalım, OnePlus'ın bu yeni amiral gemisi piyasada yine adından söz ettirecek mi göreceğiz.





PAYLAŞ