OnePlus'ın dikkat çeken kablosuz kulaklığı tanıtıldı - Haberler - indir.com

OnePlus'ın dikkat çeken kablosuz kulaklığı tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-21 16:50:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

Akıllı telefon dünyasında ismi son zamanlarda sıklıkla duyulmaya başlayan, Hong Kong merkezli şirket OnePlus, başarılı işler çıkarmaya devam ediyor. Son olarak,OnePlus 6 modelini tanıtan beğeni toplamayı başaran OnePlus, şimdi de kablosuz kulaklık sektöründe isminden söz ettirmeyi amaçlıyor. Bu anlamda sektörde adından söz ettiren kablosuz kulaklıklar bilindiği üzere iPhone'lar için tasarlanan AirPods'lar. Apple tarafından üretilen AirPods'lar şu an için kablosuz kulaklık sektöründe en iyi kulaklık olarak geçiyor. Fakat OnePlus'ın piyasaya sunmaya hazırladığı yeni kablosuz kulaklıklarının, AirPods'a rakip olacağı düşünülüyor. Teknoloji şirketi OnePlus, kablosuz kulaklık için belirlenen fiyatta da performans çizgisini korumaya özen gösteriyor.

OnePlus'ın kablosuz kulaklığı AirPod'a rakip olacak

Teknolojinin ilerlemesi, sürekli var olan şeylerin yerini bir başkasına bırakmasına neden oluyor. Bu anlamda kulaklıkların yerini de artık kablosuz kulaklıklar almaya başlıyor. Apple geçtiğimiz yıl, iPhone'lardan 3.5 mm jack girişini kaldırarak kablosuz kulaklığı AirPods'u teknoloji severlere duyurmuştu. AirPods ilgi uyandıran bir kulaklık olsa da fiyatı birçok kişi tarafından fazla bulunmuştu. Hong Kong merkezli teknoloji şirketi  OnePlus, şimdi özellikle fiyatıyla AirPods'a rakip olacak kablosuz kulaklığını piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Kısa bir süre önce şirketin yeni amiral gemisi OnePlus 6 tanıtıldı. OnePlus 6 ile birlikte tanıtılan kablosuz kulaklığı lansmana katılanların ilgisini çekmeyi başardı. Kulaklıklar, AirPods gibi tamamen kablosuz olmasa da sizi telefondan ayırıyor. Kulaklıklar birbirine küçük bir kablo ile bağlı. Bu durum, ayrı olduğu takdirde kulaklığın birini kaybolma ihtimali göz önünde bulundurulduğunda mantıklı olabiliyor. Kulaklıklar hem suya hem de terlemeye karşı dayanıklı ve Google Assisstant desteğine sahip. Bullets Wireless adını taşıyan kulaklıkları fiyatı ise 69 dolar olarak belirlendi.





PAYLAŞ