OnePlus One Tanıtımı Pekin'de Yapılıyor - Haberler - indir.com

OnePlus One Tanıtımı Pekin'de Yapılıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çin merkezli teknoloji şirketi Oppo'dan ayrılarak dünyanın en güçlü telefonunu üretecekleri iddiasıyla biraraya gelen ekip tarafından tasarlanan akıllı telefon OnePlus One, şu anda Pekin'de düzenlenen özel bir etkinlikte tanıtılıyor.

'Dünyanın en iyi akıllı telefonu olacak' sloganıyla duyurulan OnePlus One'ın Snapdragon 801 işlemciye, 3GB RAM'e ve 5.5 inch full HD ekrana, 13MP arka kamerayla 3100 mAh bir bataryaya sahip olduğu belirtiliyor.

OnePlus One

Ayrıca aldığımız söylentilere göre de OnePlus One, 4K video kaydı yapabilme özelliğine de sahip. CyanogenMod temelli OnePlus One'ın ilk olarak Avustralya, Belçika, Kanada, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Almanya, Hong Kong, İtalya, Hollanda, Portekiz, İspanya, Tayvan, Birleşik Krallık ve ABD'de satışa sunulacağının paylaşılmasının yanı sıra bu ülkelerdeki yaygın servis ağının da hazır bir şekilde bulunduğu bildiriliyor.

Güncelleme 1

16GB ve 64GB seçenekleriyle satışa sunulacak olan OnePlus One'ın başlangıç fiyatları açıklandı. Açıklamaya göre 16GB'lık versiyonu 299 USD'den ve 64GB'lık versiyonu ise 349 USD'den satışa çıkacak.

Güncelleme 2

Tüm dünyanın oldukça yoğun ilgi gösterdiği OnePlus One'ın resmi internet sitesine şu an itibariyle ulaşılamıyor. Konu hakkında açıklama yapan firma yetkilileri, sorunun ziyaretçi yoğunluğundan meydana geldiğini belirtiyorlar.

Güncelleme 3

Dünyanın en iyi akıllı telefonu olarak şu an Pekin'de düzenlenen özel bir etkinlikte tanıtılan OnePlus One için tasarım aşamasını anlatan bir video yayınlandı. Yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.




OnePlus One Tasarım Videosu


PAYLAŞ