OnePlus 6'nın Çıkış Tarihi Belli Oldu - Haberler - indir.com

OnePlus 6'nın Çıkış Tarihi Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-13 14:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Pazarda amiral gemisi katili olarak adı çıkan şirket OnePlus'tan yeni amiral gemisi hakkında yeni bilgiler gelmeye başladı. Son olarak şirket OnePlus 5T modeli ile piyasaya girmiş ve şimdi ise 2018 ile beraber bu yılın amiral gemisi ortaya çıktı. OnePlus şirket CEO'su Pete Lau tarafından CNET'e verilen röportaj da OnePlus 6 modelinin çıkış tarihi de açıklanmış oldu. Röportaja göre OnePlus 6 cihazını Haziran ayında göreceğiz ve modelde Qualcomm'un en güçlü işlemci modeli olan Snapdragon 845 yonga seti kullanılacak.

Bu noktada Snapdragon 845'den başka bir çipseti kullanmayacaklarını net bir dille söylüyor. Pazara baktığımızda ise Samsung ve Qualcomm işbirliğinden ötürü Snapdragon 845 kullanan ilk akıllı telefon modeli Galaxy S9 ailesi olacak. Bu yüzden OnePlus 6 ve diğer üreticilerin Snapdragon 845 işlemcisini kullanan modelleri Mart ayından sonra tanıtılacak. Cihazın diğer beklenen özelliklerine bakacak olursak cihazda 6 veya 8 GB RAM ile yüz tanıma teknolojisinin bulunması bekleniyor.

2018 model amiral gemisi serisine uygun olarak cihazda çift ön kamera bulunması beklenirken tasarım noktasında 18:9 ve 6 inç gibi büyük bir ekranın bizleri karşılaması bekleniyor. Sunduğu fiyat performans politakası ile dikkatleri çeken OnePlus bakalım bu yeni modeli ile ne derece başarılı olacak göreceğiz.





PAYLAŞ