OnePlus 6 kamerasıyla dikkat çekiyor - Haberler - indir.com

OnePlus 6 kamerasıyla dikkat çekiyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-21 18:05:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Son zamanlarda akıllı telefon dünyasında kendisini göstermeyi başaran isimlerden birisi OnePlus. OnePlus kısa bir süre önce teknoloji tutkunları için yeni amiral gemisi OnePlus 6'yı tanıttı. OnePlus, OnePlus 6 ile Android kullanıcılarına üst düzey bir performans sunmayı hedefliyor. Amiral gemisi katili unvanına sahip olan OnePlus, yeni modeli OnePlus 6'nın teknik özellikleri ile dikkat çekmeyi başardı. Kamera özellikleri akıllı telefon dünyasına göre gayet iyi olan OnePlus 6, özellikle, akıllı telefon alırken kamerasına önem verenler için, bir tercih olabilecek. OnePlus 6, teknik özelliklerinin yanı sıra tasarımda da şık bir görünüm sunuyor.

OnePlus 6 teknik özellikleri

Geniş ekranı ile göze çarpan OnePlus 6'nın ekran oranı 6.3 inç büyüklüğünde. 1080 x 2280 çözünürlüğe sahip ve AMOLED olarak karşımıza çıkıyor. Ekranda dikkat çeken bir diğer şey, son dönemin modası çentiğe sahip olması. Cihazın ekran gövde oranı 83.81 olarak. Ekran, hem çizilme hem de darbelere karşı Corning Gorilla Glass 5 ile korunuyor. İşlemcide Qualcomm Snapdragon 845'ten gücünü alan OnePlus 6, grafik biriminde Adreno 630 kullanıyor. Cihazın RAM kapasitesi ise 8 GB. Bu anlamda birçok rakibinin önünde olan OnePlus 6, 256 GB dahili depolama birimi ile depolama alanına ihtiyaç duyanların ilk tercihlerinden olabilir. Cihaz, Android 8.1 Oreo işletim sistemine sahip olacak. Şık görünüme sahip ola cihazın kasa kısmı metal görünüme sahip.

Cihazın kamera özelliklerine bakarsak; ilk olarak 16 Megapiksel + 20 Megapiksel çözünürlüğünde çift arka kamera göze çarpıyor. Her iki kamerada f/1.7 diyafram değerine sahip. 1.22 'm piksel büyüklüğüne sahip kamerası, net fotoğraflar çekmenizde büyük rol oynayacak. Ön kamerada da 16 mp 4K/60 FPS hızında video özelliği görülüyor. 155.7 x 75.4 x 7.75 mm boyutlarında ve 177 gr ağırlağındaki OnePlus 6'nın, Android severleri kendisine çekeceği düşünülüyor.





PAYLAŞ