OnePlus 5'te Oldukça Hayati Bir Hata Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

OnePlus 5'te Oldukça Hayati Bir Hata Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-07-20 14:00:10
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Çinli başarılı telefon üreticisi olan OnePlus'ın yeni amiral gemisi olan OnePlus 5 modeli haziran ayı ile beraber duyurulmuş ancak sonrada ortaya çıkan benchmark test sonuçlarında hile yaptığına dair haberler bir süre ortalığı karıştırmıştı. Şimdi ise bu cihazdaki sorunların ardı arkası kesilmedi ve kullanıcı ger bildirimleri doğrultusunda telefonda hayati bir sorunun olduğu ortaya çıktı. Cihaz kullanıcılarının bir kısmının ifade ettiklerine göre model acil durum araması yapamadığını dile getiriyorlar. Bu noktada video kaydı alan kullanıcıların net bir şekilde acil arama gerçekleştiremediği ortaya çıkıyor.

Reddit üzerinden yapılan paylaşımlar ile son zamanlarda adı gündemden düşmeye OnePlus 5'in bir hayati hata ile tekrardan baş başa kaldığı gözüküyor. Oldukça şık bir tasarıma sahip olarak gelen model donanım noktasında da güçlü bir akıllı telefon diyebiliriz. Ancak kullanıcılar OnePlus 5 üzerinden bir acil arama gerçekleştirecekleri zaman telefonun bir hata verdiği ortaya çıkıyor.  Bu hata sonrasında cihaz kendisini yeniden başlatıyor ve herhangi bir acil durumlarda yetkililere ulaşılıp yardım istenmesinin önüne geçilmiş oluyor.

Nick Morrelli adlı bir kullanıcı tarafından Facebook üzerinden yayınlanan bir video ile OnePlus 5'te yer alan bu hata apaçık gözüküyor.  Video sırasında Amerika'nın acil yardım hattı olan 911 aranıyor ve ilk etapta arama oluyor gibi gözüyor ve bir süre sonra telefon donarak kendisini yeniden başlatıyor. Ayrıca Android'in acil durum protokolünü algıladığı ve SOS ekranını çıkarttığıda bir detay olarak gözüküyor.  Bu video benzeri birçok aynı hatayı yaşayan kullanıcıların olduğu ortaya çıkmış durumda.  Bu iddialar sonrasında OnePlus cephesinden herhangi bir resmi açıklamanın gelmediğini ifade edelim.





PAYLAŞ