OneDrive Android'e Çevrim Dışı Özelliği Geldi - Haberler - indir.com

OneDrive Android'e Çevrim Dışı Özelliği Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-26 13:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Uygulama

Microsoft'un bulut depolama sistemi olan OneDrive, Android tarafında bir güncelleme alarak, yeni bir özelliğe kavuştu. Bulut depolama sistemleri özellikle piyasada birçok şirket tarafından sunuluyor ve verdikleri depolama alanının yanı sıra sundukları işlevsel özellikler ile dikkat çekmekteler. Bu noktada Microsoft'un başarılı depolama sistemi olan OneDrive'a güncelleme ile hem yeni bir özellik geliyor hem de varolan bir özellik geliştiriliyor. OneDrive güncellemesi ile dosyalar artık çevrim dışıyken de bile görüntülenebilecek. Evet bu özellik zaten vardı fakat güncelleme ile artık çevrim dışı iken birçok dosyanın görüntülenmesi mümkün kılınıyor.

Android kullanıcıları OneDrive üzerinden çevrim dışı iken sadece tek bir dosyayı görüntüleyebiliyorlardı. Fakat gelen yeni güncelleme ile artık birden fazla dosya barındıran klasörünüzü internet bağlı değilken bile açabilecek ve görüntüleyebileceksiniz. Bu özellikten yararlanmak için Office 365 Personal yada Home ' Solo gibi paketlerden birisine abone olmanız gerekmektedir. Office 365 iş ve eğitim paketine üye olanlar ise bu yeni özellik ve sistemden daha sonra yararlanabilecekler.

OneDrive Android tarafına gelen güncelleme ile sadece çevrim dışı dosya görüntülenme sistemi geliştirilmedi. Keşfet bölümündeki tasarım yapısında değişikliğe giden şirket, kullanıcıların daha organize bir şekilde çalışabilmesi adına düzenlemeler ve geliştirmeler yapıldı. Bu düzenleme ile beraber kullanıcılara en ilgili bilgiler öncelik olarak gösterilecek ve akış esnasındaki karışıklık ortadan kaldırılacak. Google Play Store üzerinden Microsoft OneDrive uygulamasının en güncel halini Android cihazlarınıza indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz.





PAYLAŞ