On The Run Oyun İncelemesi - Haberler - indir.com

On The Run Oyun İncelemesi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-30 22:00:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Oyun Dünyasının en ünlü firmalarından biri olan Miniclip yeni oyunu olan On The Run oyunu ile karşımıza çıkıyor. Gayet başarılı bir kaçış oyunu olan On The Run, oldukça kaliteli bir oynama tekniğine sahip. Oyunun amacı ise sahip olunan süre bitmeden belirli noktalara ulaşmaya çalışmak.

Polislerden Hızlıca Kaçın

Oyunun içerisinde, level atladıkça sizi yakalamak isteyen polisler, tanklar, helikopterler yer alıyor. Ekranın altında sahip olduğunuz süre gösterilmekte. Bu süre bitmeden istenilen noktaya ulaşmalısınız. Yani check-point olayı var. Eğer zamanında bu noktaya ulaşamazsanız oyuna en baştan başlıyorsunuz. Eğer yol üzerindeki arabalara çarparsanız hızınız azalıyor ve polislerin sizi yakalaması daha da kolaylaşıyor.

Yol üzerinde bazen rampası olan çekiciler bulunuyor. Eğer bu rampaları kullanırsanız hızınız artıyor. Oyunda arabalarınızı yenileme şansınız var. Ayrıca başka arabalar da satın alabilirsiniz. Arabalarınızı yenilemek için ya kazandığınız paraları kullanacaksınız ya da oyun içi satın alma işlemi ile satın alacaksınız. Eğer zamanında check-point noktasına gelemezseniz oyun bitiyor ama belirli bir miktar altın harcayarak kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz.

Heyecanlı Kaçış Oyunu

On The Run oyunu Android, iOS ve Windows Phone platformları için geliştirilmiş bir araba kullanma oyunu ama oyunda sadece araba kullanmıyorsunuz. Uçak, tank ve hatta UFO bile kullanıyorsunuz. Oyunun geliştiricisi miniclip.com. Bilindiği gibi internet üzerinden oynanabilen oyunlar geliştiren miniclip.com artık mobil platformlar içinde de yeni oyunlar geliştirmekte. Oyunun grafik ara yüzü normal mobil oyun standartlarında, ekranın üzerinde seviyenizi, yakıtınızı, elmas ve oyun içinde kazanacağınız paraları görebiliyorsunuz.

 





PAYLAŞ