Olmazsa Olmaz Seyahat Uygulamaları - Haberler - indir.com

Olmazsa Olmaz Seyahat Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 5 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-15 11:35:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Yurt dışı seyahatleri esnasında zaman zaman dil, zaman zaman da yer bulma konusunda sıkıntı yaşanabiliyor. Böyle durumlarda insanlar kendilerine yardımcı olabilecek birilerini arıyorlar. Tam da bunun için geliştirilmiş, akıllı telefonların mağazalarında birçok seyahat uygulaması bulunuyor. Fakat kullanıcılar, hangi uygulamaların, o anki ihtiyaçlarını karşılayacağı konusunda kafa karışıklığı yaşayabiliyor. Bu yüzden uçak bileti almadan bu uygulamaları yüklemekte fayda var.

Seyahat Uygulamaları

Duolingo

İçinde barındırdığı 27 dil oldukça geniş bir içeriğe sahip olan Duolingo, kullanıcılarının, okumasına, konuşmasına, yazmasına eğlenceli bir şekilde yardımcı oluyor. Uygulamanın hem Android hem de iOS sürümü bulunuyor.

Android : Duolingo indir

iOS : Duolingo indir

 

LoungeBuddy

Aktarmalı bir uçak yolculuğunda, lounge seçenekleri konusunda size yardımcı olacak birine ihtiyacınız varsa, LoungeBuddy tam da bunun için geliştirilmiş bir uygulama.

iOS : LoungeBuddy indir

 

Google Translate

Google Translate uygulamasını bilmeyen çok az kişi vardır. Hangi dili çevirmek istiyorsanız, öncelikle dili indirin ve kamerayı yazıya doğru tutarak, tercümesini Google Translate aracılığı ile öğrenin.

Android : Google Translate indir

iOS : Google Translate indir

 

Prey Anti Theft

Prey Anti Theft uygulaması, seyahat esnasında akıllı telefonunuzu kaybettiğiniz anda devreye giriyor ve cihazı kilitliyor. Bununla beraber alarm çalmaya da başlıyor ve cihazın başka biri tarafından kullanılmasına engel oluyor.

 

MAPS.ME

Android : MAPS.ME indir

iOS : MAPS.ME indir

 

Kindle

Eğer uzun süreli bir seyahate çıktıysanız ve yanınızda 12 - 13 tane kitap taşıyamıyorsanız, bunun yerine Kindle uygulamasını kullanabilirsiniz.

Android : Amazon Kindle indir

iOS : Amazon Kindle indir

 

SAS Survival Guide

Daha önce SAS komandosu ve eğitmeni olan biri tarafından yapılan SAS Survival Guide, şehir merkezinden uzak, ormanda vb bir yerde konaklayacak olanlara hayatta kalma becerilerine dair bilgiler sunuyor.

 

FlightAware

Uçuşların her birini ayrı ayrı uygulamalar ya da sitelerden takip etmek yerine hepsine FlightAware uygulaması aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Android için indir ; FlightAware indir

iOS : FlightAware indir

 

TripIT

TripIT, seyahat planınızı, uçuş tarih ve saatini rezervasyonunuzu vb sizin yerine saklıyor ve plan oluşturuyor. Bunun için uygulamanın maillerinize erişmesine izin vermeniz gerekiyor.

Android : TripIT indir

iOS : TripIT indir

 

XE

Güncel kurlara sahip olan uygulama para birimlerini hesaplayamadığınız anda en büyük yardımcınız olabilir.

 

AroundMe

Uygulama konum bilgilerinizi aldıktan sonra, size en yakında olan otel, sinema, hastane, banka, bar, petrol istasyonu gibi yerleri gösterir.

Android : AroundMe indir

iOS : AroundMe indir

 

Wiffinity

Seyahat esnasında bir Wi-Fi adresi ve şifresine ihtiyaç duyduysanız, Wiffinity size bu Wi-Fi adreslerini listeleyerek yardımcı olabilir.

 

Yuggler

Eğer seyahatinizi çekirdek ailenizle beraber yapıyorsanız, Yuggler size en yakında bulunan çocuklarınızın eğlenebileceği aktiviteleri gösterir.

 

 

Touchnote

Uygulama, size kendi tasarladığınız kartpostalları dünyanın istediğiniz bir yerine göndermenizi sağlıyor. Siz Touchnote'u açıp fotoğrafı belirliyorsunuz ve bir de metin yazdıktan sonra adresi giriyorsunuz. Kartpostal belirlediğiniz adrese ulaşıyor.

Android : Touchnote indir

 

Flush Tuvalet bulucu

Seyahat esnasında ilk kez  gittiğiniz bir yerdeyseniz ve tuvalete ihtiyaç duyduğunuz anda en yakın tuvaletin nerede olduğunu bilmiyorsanız, Flush imdadınıza koşacaktır.

Andorid : Flush indir

 

Untappd

Gittiğiniz yerde iyi bir bira içmek istiyorsanız, bölgelere göre farklılık gösteren biraların en iyisini, Untappd ile bulabilirsiniz.

 

WeatherPRO

Seyahat planınızı hava durumuna göre şekillendirecekseniz, en detaylı hava durumunu WeatherPRO'dan öğrenebilirsiniz. Kayak hava durumu ve plaj hava durumu gibi en ince ayrıntılar uygulamda yer alıyor.

Android : Weather PRO indir

 

First Aid

İlk yardım bilgisi, her nerede olunursa olunsun hayat kurtarır. İlk yardım bilgisine ihtiyaç duyduğunuz anda First Aid size yardımcı olabilir.

 

Skype

Bulunduğunuz yerden uzak bir yere seyahat ettiğinizde aileniz ve arkadaşlarınızı özleyebiliyorsunuz. Böyle durumlarda onlarla iletişiminizi Skype aracılığıyla sağlayabilirsiniz.

Android : Skype indir

iOS : Skype indir

 

Momondo Places

Uygulama geziniz esnasında, çevrimdışı harita, 200'den fazla ipucu ve renklere göre yerleri filtreleme imkanı için momondo places uygulamasından faydalanabilirsiniz.





PAYLAŞ