Öğrencilere Özel 'Spotify Öğrenci Premium' Paketi Türkiye'de Aktifleşti! - Haberler - indir.com

Öğrencilere Özel 'Spotify Öğrenci Premium' Paketi Türkiye'de Aktifleşti!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-20 09:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Uygulama

Çevrim içi popüler müzik dinleme servisi olan Spotify'ın her bütçeye uygun olarak çeşitli fiyatlarda ve özelliklerde Premium paketleri bulunuyor. Hali hazırda yurt dışında Öğrenci Premium paketi aktif iken, bugün itibariyle Türkiye'de de Spotify Öğrenci isimli Premium abonelik paketi kullanıma sunuldu. Söz konusu bu paket ile Spotify kullanan öğrenciler için Premium özellikli abonelik ücreti aylık 7 TL olarak belirlenmiş durumda. Söz konusu bu Spotify öğrenci paketi ABD, Birleşik Krallık ve Almanya bölgelerinde kullanıma sunulmuş ve sonrasında ise 33 ülke ile beraber Türkiye'de de kullanılabilir hale getirildi.

Toplamda 36 ülkede kullanıma açılan Premium öğrenci paketinden hem lise hem de üniversite öğrencileri faydalanabilecekler. Bu paket için öğrenci ülkesindeki lokal aylık abonelik ücretinin yarısını ödemek zorunda kalacak. Bu yeni öğrenci paketi ile beraber ülkemizdeki öğrencilerin müzik dinlemelerine dair bazı istatistiksel bilgiler de paylaşıldı. 18-21 yaşları arasındaki gençlerin son 12 ayki dinleme alışkanlıklarına göre Türkiye üzerinde en fazla Sezen Aksu dinleniyor. Sezen Aksu'yu ise Sıla ve The Weeknd takip etmekte.

Son 1 sene verilerine bakıldığında ise en fazla Sia'nın 'Cheap Thrills' isimli parçası dinlenirken bu şarkının arkasında ise Drake'den 'One Dance' bulunuyor. Öğrenciler daha çok Spotify aracılığı ile cumartesi günleri saat 17:00 sularında şarkı dinledikleri ifade ediliyor. Öğrencilere özel hazırlanan bu özel Premium paketinden yararlanmak isteyenler spotify.com/tr/student adresine girerek gerekli kayıt bölümünü gerçekleştirmeleri gerekiyor. Bu işlemin ardından artık öğrenci Premium paket avantajlarından sürekli yararlanabilecekler.

Spotift Hizmetler Müdürü Alex Norstrom ise bu yeni öğrenci Premium paketi ile alakalı: 'Dünya genelinde 'Öğrenci için Premium' paketimizi sunduğumuz için gerçekten çok heyecanlıyız. Şu an pazarda en iyi, en kapsamlı öğrenci dijital müzik paketini hayata geçirmiş bulunuyoruz. Öğrenciler en tutkulu ve müzikle arası en iyi olan fan kitlesini oluşturuyor. Milyonlarca öğrenciye, mevcut Premium paketinin yarı fiyatına Spotify Premium hizmeti vererek onların hayatlarını müzikle doldurmaktan gurur duyuyoruz.' Dedi.

 





PAYLAŞ