Office 2016 Ücretsiz Hızlı Kullanım Kılavuzları Çıktı! - Haberler - indir.com

Office 2016 Ücretsiz Hızlı Kullanım Kılavuzları Çıktı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-10-06 18:00:41
Editör : Orhan Özvatan
Kategori : Donanım

Geçtiğimiz hafta piyasaya çıkan Office 2016 sürümü kullanıcılarıyla buluşmaya devam ederken, kullanıcıların daha etkin bir performans almaları için Microsoft tarafından ücretsiz Office 2016 hızlı kullanım kılavuzları yayınlandı.

Kılavuzlar Office'in eski sürümlerinden Office 2016'ya geçen ya da sıfırdan Office kullanmaya başlayan kişiler için yayınlandı. Ücretsiz kılavuzlar ile Word, Excel, Powerpoint, Outlook ve One Note programları hakkında sıfırdan bilgi sahibi olabilir ya da Office 2016 programlarına yeni eklenen merak ettiğiniz özelliklerin kullanımını öğrenebilirsiniz. 

Office 2016'nın Mac, PC ve mobil versiyonları için ayrı ayrı oluşturulmuş kılavuzlar ile Office 2016'nın menü özelliklerine, son kullanılan dosyaya nasıl ulaşılacağına, fontları nasıl değiştirebileceğinizi ya da çalışmanızı başkalarına nasıl paylaşacağınızı öğrenebilirsiniz. Ayrıca yaşadığınız sorunlar hakkında Microsoft'a nasıl geri bildirim gönderebileceğiniz hakkında da bilgilendirmeler mevcut.

Microsoft Office'in resmi internet sitesi üzerinden Windows için Office 2016 Hızlı Başlangıç KılavuzuWindows 10 için Office Mobile Hızlı Başlangıç Kılavuzu ve Mac için Office 2016 Hızlı Başlangıç Kılavuzu 'nu PDF olarak ücretsiz indirebilirsiniz.





PAYLAŞ