Oddworld: Stranger's Wrath iOS için Yayınlandı! (Video) - Haberler - indir.com

Oddworld: Stranger's Wrath iOS için Yayınlandı! (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

İlk olarak 2005 yılında Xbox platformuna sonrasında ise diğer konsol ve PC'lere gelen platform oyunu klasiği Oddworld: Stranger's Wrath, bugün App Store'daki yerini aldı. 

Xbox sürümünden uyarlanarak geliştirilmiş olan yapımda iCloud desteği, çeşitli başarımlar ve iOS kontrolcü desteği bulunuyor. Vahşi batı oyunu olarak da tanımlayabileceğimiz yapımda OddWorld gezegeninde yaşayan gözü kara gizemli ödül avcısı Stranger karakterine bürünerek, suçluların ve haydutların peşine düşeceğiz.

OddWorld

Çok konuşmayan ancak konuştuğunda mutlaka dinlemeniz gereken Stranger size, yolunuza devam etmek için gereki olan ipuçlarını vereceği gibi çeşitli önerilerde bulunarak oyunda ilerlemenizi sağlayacak.

Karakterin düşmanlarına dikkat etmeniz gereken yapımda korkunç pusulardan ve diğer tehlikelerden kaçınmanız gerekiyor. Stranger'ın yolcuğuluğunun her adımına hayran kalacağınız oyunda ayrıca gizli nesneleri bulmaya çalışacak, ek içeriklerin kilitlerini açabilecek ve girdiğiniz maceralarda sıra dışı sırları çözmek için mücadele edeceksiniz.

Yüksek çözünürlüklü görüntü kalitesiyle elinizden bırakamayacağınız bir platform oyunu olduğunu düşündüğümüz Oddworld: Stranger's Wrath'ı aşağıdaki bağlantı aracılığıyla iOS cihazınıza indirebilir, geliştiricinin yayınladığı tanıtım videosunu izleyebilirsiniz. Oyun App Store'da 5.99 dolar fiyat etiketine sahip.





PAYLAŞ