Ocak ayı PlayStation 4 ve Xbox One için başarılı geçti - Haberler - indir.com

Ocak ayı PlayStation 4 ve Xbox One için başarılı geçti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-16 14:49:16
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Oyun tutkunlarına oyun konsolları sorulduğunda en sık duyulan iki cevap Xbox ve PS oluyor. Bu anlamda Sony ve Microsoft hep bir çekişme içerisindeler. Ocak ayı için, rakip olan bu iki firmanın durumu göz önünde bulundurulsa, yapılan açıklamalara göre durum eşit görünüyor. Xbox One zaman içerisinde kendisini daha çok geliştiren ve oyun tutkunlarının beklentisini daha iyi karşılayan bir isim haline geldi. PS 4 ise oyun severlerin her zaman gözde konsollarından biri oldu. İçinde bulunduğumuz yılın Ocak ayı, bu iki firma açısından değerlendirildiğinde de, her iki marka için de Ocak ayının iyi geçtiği öğrenildi.

Microsoft'un oyun konsolu Xbox One ve Sony'nin oyun konsolu Playstation 4 için, Ocak ayı verileriyle alakalı bazı bilgiler paylaşıldı. Paylaşılan bu bilgiler doğrultusunda, firmaların yeni yılın ilk ayına iyi bir giriş yaptığı görüldü. Xbox One piyasaya 2013 yılında sürülmüştü. Microsoft tarafından paylaşılan verilere göre, 2013'ten bu yana Xbox One'ın en iyi ay'ı 2017'nin Ocak ayı oldu. Xbox One'ın pazarlama bölümünden Mike Nichols, kullanıcılarına elde edilen bu başarı için teşekkür ettiklerini söyledi. Geçtiğimiz yıla oranla da satışları artan Xbox One'ın, 2017 yılına iyi bir başlangıç yaptığı dile getirildi.

Sony'nin konsolu PS 4'e bakıldığında ise, geçtiğimiz sene içerisinde de başarı gösteren konsolun, bu Ocak ayında da oyun severler tarafından ilgi gördüğü öğrenildi. PS 4, oyuncularına PS 4 Pro ve PS 4 Slim modellerini de sunmuştu. Bu başarı da bu modellerin de etkisi büyük oldu. Kısa bir süre önce farklı renk modellerinin de sunulması, yine satışları arttıran etkenlerden biri olmuştu.





PAYLAŞ