Not tutmak için en iyi  5 mobil uygulama - Haberler - indir.com

Not tutmak için en iyi 5 mobil uygulama

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-16 06:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Uygulama

Mobil uygulamalar her anlamda kullanıcılara kolaylık sağlamak ve işlerinde yardımcı olmak adına geliştiriliyor. Neredeyse her alanda kullanılabilecek birçok mobil uygulama geliştiriliyor ve sayıları her geçen gün biraz daha artıyor. Bu nedenle, mobil uygulamalar arasında en iyisinin hangisi olduğu konusunda kullanıcılar karar vermekte sıkıntı yaşayabiliyorlar.

Not tutma konusunda kullanıcılara yardımcı olacak birçok mobil uygulama bulunuyor. Not tutarken mobil uygulamalardan yardım almak istiyor ve en iyilerini araştırıyorsanız, kullanılabilecek en iyi 5 mobil uygulamayı listede görebilirsiniz;

OneNote

One Note hem eğlenceli hem de not tutmanızda size yardımcı olan uygulamalardan biri. Microsoft'un uygulaması olan One Note'la, çizimlerle not tutabiliyorsunuz. Microsoft'un uygulaması olması nedeniyle, iOS ve Android haricinde Windows Phone'larda da kullanılabilen bir uygulama. Uygulama ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Evernote

Evernote, not tutma uygulamaları arasında en popüler isimlerden birisi. Uygulama sadece mobil platformlarda değil aynı zamanda Mac ve Windows'larda da kullanılabiliyor. Hem iOS hem de Android platformlarında indirilebilen uygulamanın ücretli ve ücretsiz versiyonları bulunuyor.

Todoist: To-Do List

Uygulamanın diğerlerinden ayrılan bir özelliği, çevrimiçi kullanımı sunması. Beğenilen not tutma uygulamaları arasında olan Todoist: To-Do List, hem ücretli hem de ücretsiz iki şekilde sunuluyor. iOS ve Android platformlarında kullanılabiliyor.

Wunderlist: To-Do List & Tasks

Wunderlist: To-Do List & Tasks, kalabalık gruplar için önerilebilecek uygulamalardan birisi. Proje üzerinde çalışan gruplar için alternatif olabiliyor. iOS ve Android haricinde, Mac ve Windows'ta da destekleniyor.

Google Keep

Aklınızdaki her şeyi kaydedip, bunlarla ilgili alarm kurabilirsiniz. Google yapımı olan Google Keep uygulaması, not tutma uygulamalarının baş tacı.





PAYLAŞ