NOPcon Bilgi Güvenliği Konferansı İstanbul'da - Haberler - indir.com

NOPcon Bilgi Güvenliği Konferansı İstanbul'da

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Etkinlik

Bu yıl üçüncüsü yapılacak NOPcon Bilgi Güvenliği Konferansı 16 Eylül 2014 tarihinde İstanbul'da düzenlenecek. Yerli ve yabancı en iyi hacker'ların sunumlarını yapacakları konferans ile ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz.

SignalSEC tarafından Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü'nde düzenlenecek olan ve indir.com'unda sponsorları arasında yer aldığı konferansta bilgi güvenliğinin en derin teknik konuları tartışılacak.

Yazılım güvenliği, zararlı yazılımlar, sıfır-gün açıkları, Mobil Güvenlik, Exploit Geliştirme Teknikleri, Siber İstihbarat gibi konulara değinilecek olan NOPcon'da daha önceden Blackhat, Defcon, RSA, POC ve Syscan gibi organizasyonlarda yer almış bilgi güvenliği uzmanları Türkiye'de ilk defa sunum yapacaklar.

Ayrıca konuşmacılar arasında Marion Marschalek, Moti Joseph, Abdulaziz Hariri, Mohammad Hluchan, Zubair Ashraf, Celil Ünüver ve Nebi Senol Yılmaz gibi bilgi güvenliği alanında tanınmış isimler bulunuyor.

Katılımın ücretsiz olduğu etkinliğe kayıt yaptırmak ve detaylı bilgi almak için www.nopcon.org adresini ziyaret edilebilirsiniz.





PAYLAŞ