Nokia'nın Asha Serisi Yeniden Gelebilir - Haberler - indir.com

Nokia'nın Asha Serisi Yeniden Gelebilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-13 21:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Akıllı telefon pazarında HMD Global çatısı altında tekrar can bulan Nokia markasının ilginç bir modeli ortaya çıktı. Şirketin bir dönemlerde popüler olan 'Asha' serisi telefonlarının geri gelmesi bekleniyor. Ortaya çıkanlara göre HMD Global şirketi Fikri Mülkiyet Ofisine bir süre önce yaptığı başvuruda Asha isminin kaydını yaptırdı. Akıllı telefonların yaygın ve popüler olduğu şu dönemde Nokia'nın orijinal Asha serisinin pazara giriş yapması bekleniyor. Modeller dokunmatik ekranlara destek sağlamıyor anca Twitter ve Facebook gibi platformlara sunduğu destek ile oldukça fazla tercih ediliyordu.

Şirketin iyi satış rakamlarına eriştiği Asha serisinin popülerliğine güvenerek tekrardan piyasaya sürmesi düşünülüyor. Ayrıca cihaz serisi yenileneceği için 4G bağlantısı gibi yeni özelliklere de sahip olması bekleniyor. Cihazın Nokia 1 serisinin alt bölümünde konumlanması ve HMD Global şirketinin Nokia 3310 modeli sonrasında Asha serisi ile de bir nostalji yapması bekleniyor.

Cihaz henüz ortaya çıkmış sızıntıdan ibaret olurken modele dair teknik detaylar netleşmiş değil. Ancak bağlantı seçenekleri zenginleşmesi beklenen modelin Wifi desteğine de sahip olması beklentiler arasında yer alıyor. Bakalım HMD Global şirketi Nokia 3310 ile yaptığı nostalji serisini Asha ile devam ettirecek mi göreceğiz.





PAYLAŞ