Nokia'dan Bütçe Dostu Yeni Model Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Nokia'dan Bütçe Dostu Yeni Model Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-09-20 18:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Android akıllı telefon piyasasına Nokia 3, 5 ve 6 modelleri ile hızlı bir giriş yapan Nokia, HMD Global çatısı altından 17 Ağustos tarihinde yeni amiral gemisi konumunda yer alan Nokia 8 cihazını tanıtmıştı.  Şimdi ise şirketin amiral gemisinin tam aksine tamamen bütçe dostu giriş seviyesi bir Android cihaz olan Nokia 2 yakın zamanda tanıtılmaya hazırlanıyor. Popüler sızıntı kaynağı olarak bilinen Evan Blass tarafından Nokia 2'e ait olduğu iddia edilen bir görsel paylaşıldı. Yayınlanan görsele bakarsak henüz bir render çizimin olduğunu ve Nokia 2'nin büyük ihtimalle iki farklı renk seçeneklerine sahip olarak geleceğini ifade edebiliriz.

Daha çok ilk defa Android akıllı telefon kullanacak olanlar için Nokia 2'nin giriş seviyesi bir model olacağı ve dolayısıyla teknik detaylarında giriş seviyesi özelliklere sahip olacağı bekleniyor. Bu noktada 4000 mAh'lik büyük pil boyutu ile tam şarj edildiğinde 2 günlük bir kullanım imkanı sunması hedefleniyor. Cihazda olası bulunacak özelliklere gelecek olursak modelde 5 inç büyüklüğünde 720P çözünürlüğe sahip bir ekranın olması bekleniyor. 1 GB RAM ve Snapdragon 212 işlemcisinin olacağı söyleniyor. İşletim sistemi olarak Android 7.0 Nougat yüklü bir şekilde gelecek cihazın fiyatının ise 160 dolar fiyat etiketine sahip olacağı bekleniyor.

Nokia 2 modeli şirket tarafından resmiyete eriştiği zaman modele dair resmi detayları sizlere aktarmaya ve cihazın özelliklerini yayınlamaya devam edeceğiz. Şuan için ortaya çıkan sızıntı bilgileri ve render çizimleri bunlardan ibaret durumda.





PAYLAŞ