Nokia N1 Tablette Z Launcher Nasıl Çalışıyor? (Video) - Haberler - indir.com

Nokia N1 Tablette Z Launcher Nasıl Çalışıyor? (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Nokia Slush 2014 etkinliğinde duyurulan Nokia N1 tablette, Android'li cihazlar için sunulan Z Launcher'ın nasıl çalıştığını hiç merak ettiniz mi? Bu merakınızı giderecek ve Z Launcher'ın neler sunduğunu gösteren bir video yayınlandı.

Nokia tarafından yayınlanan videoda Z Launcher'ın ve Nokia N1 tabletin basitliği ön plana çıkarılmış. Henüz tanıtımı yapılmayan tabletin videosunda ayrıca, tableti ayak tutma görevine sahip olan bir kılıfı da görebiliyoruz.

Nokia N1

Nokia N1'den kısaca bahsedecek olursak; Android 5.0 Lollipop ile çalışan tablet, 7.9 inch 2048x1536 Piksel ekrana, 64-bit Intel Atom Z3580 2.3 GHz işlemciye, 2GB RAM, 8MP arka kamera, 5MP ön kamera, 1080p video kayıt özelliğine sahip. İlk olarak Çin'de satışa sunulacak olan cihazın fiyatı ise 249 dolar.

Z Launcher uygulaması ise; Beta olarak yayınlandı. Uygulama telefon ya da tablette yer alan uygulamaları günün hangi saatlerinde ne sıklıkla kullandığınızı gösterebiliyor. Ayrıca uygulamaları kullanım sıklığına göre sıralayabildiği gibi birden fazla uygulamaya da tek ekran üzerinden erişmenizi sağlıyor.

Tüm Android sistemli cihazlarda da kullanılabilen mobil uygulama Z Launcher'ın Nokia N1 Tablet üzerinde nasıl çalıştığını gösteren videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.




Z Launcher Yüklü Nokia N1 Tablet Tanıtım Videosu


PAYLAŞ