Nokia 8'i tercih etmek için 8 neden - Haberler - indir.com

Nokia 8'i tercih etmek için 8 neden

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-15 12:20:16
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

HMD Global tarafından geçtiğimiz Ağustos ayı içerisinde duyurulan Nokia 8, sahip olduğu özellikleriyle dikkat çekmeyi başarmıştı. Teknoloji severlerin, piyasada bulunan birçok akıllı telefon içerisinde Nokia 8'i tercih etmeleri için 8 neden;

1-Çift görüş özelliği sosyal medya paylaşımlarınızı daha kaliteli kılacak

Nokia 8'in kamerasında, çift görüş özelliği bulunuyor. Bu özellik sayesinde, ZEISS imzası taşıyan ön ve arka kameraları aynı ekranda bölünmüş bir şekilde kullanabileceksiniz. Böylece sosyal medyadaki canlı paylaşımlarınız daha eğlenceli bir hal alabilecek.

2-Fotoğraf çekmeyi sevenler için 13 mp kamera deneyimi

Algılamalı ve otomatik fokuslu ön kamerası, fotoğraf ve video çekimlerinizi renklendiriyor. 13 mp kamera hem renkli hem de tek  renkli sensörlere sahip.

3-Ekran özellikleri

Nokia 8, 5.3 inç büyüklüğünde 1440 x 2560 piksel çözünürlüğe ve 700 nit parlaklık değerine sahip. Ekran Corning Gorilla Glass 5 teknolojisi ile korunuyor.

4-Android işletim sistemine uyumlu

Daha önce Lumia serisiyle işletim sistemi anlamında oldukça eleştiri alan Nokia, bu kez Android işletim sistemiyle kullanıcılarına kolay kullanım sunmaya hazırlanıyor.

5-Sahip olduğu yüksek hafıza kapasitesi

64 GB dâhili belleğin yanı sıra, MicroSD kart ile 320 GB'a kadar arttırılabilen bir kapasiteye sahip.

6-Uzun pil ömrü

Nokia 8'in bataryası, 3090 mAh kapasiteli. Qualcomm'un Quick Charge 3.0 teknolojisinden yararlanıyor. USB-C soketi ve bağlantısı ile şarj etmeniz mümkün.

7-Ortam seslerinin kaydı için OZO ses özelliği kullanılıyor

Nokia 8'i ilk yapan özelliklerden birisi OZO ses özelliği oluyor. Cihaz, OZO 360° ses özelliğini kullanan ilk akıllı telefon. Bu özellik sayesinde ortam ses kayıtlarınızda, Nokia akustik teknolojisiyle geliştirilmiş 3 mikrofon desteğiyle oldukça net bir şekilde kaydediliyor.

8-İnce tasarım, şık görünüş

4,6 mm kenar inceliği ve 7,3 mm kalınlığı, Nokia 8'in ergonomik bir tasarıma sahip olmasını sağlıyor. Cihaz, 6000 serisi alüminyum bloğundan 40 aşamalı bir makinede işlendi.





PAYLAŞ