Nokia 8 Supreme MWC 2017'nin En Güçlüsü Olabilir - Haberler - indir.com

Nokia 8 Supreme MWC 2017'nin En Güçlüsü Olabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-13 17:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Nokia uzun bir sürenin ardından Nokia 6 modeli ile tekrardan küllerinden doğuyor demiştik. Şimdi ise MWC 2017'nin en güçlü modellerinden biri olmaya geliyor. Önümüzdeki aylarda düzenlenecek olan etkinlik kapsamında, oldukça güçlü özelliklere sahip Nokia 8 Supreme isimli bir model ile piyasaya girmeye hazırlanıyor. Zamanının en fazla telefon satan markası olarak bilinen Nokia, bakalım yeni yıl ile beraber ve yeni modeli ile çıkış yakalayabilecek mi?

Geçtiğimiz günlerde ilk olarak Nokia 6'nın gözükmesi cihazın amiral gemisi olabileceği konusunu akıllara getirmişti. Ancak ortaya çıkan giriş ve orta seviye arası teknik özellikler bazı kullanıcıları hayal kırılığına uğrattı. Nokia 6 modelinde üretici firma, 5.5 inç büyüklüğe sahip Full HD bir ekran kullanmasının yanı sıra Qualcomm'un Snapdragon 430 işlemcisini kullanmıştı. Bu donanımla beraber 4 GB ram ve 64 GB belleğe yer verilen model için orta seviyeye hitap ediyor diyebiliriz.

Şimdi ise gözüken Nokia 8 Supreme modeli ise üst seviye özellikleri ile direkt olarak amiral gemisi kategorisine hitap ediyor diyebiliriz. Bu modelde Snapdragon 821 yada 835 işlemcisine yer verilmesinin yanı sıra 6 GB RAM ve 64 GB dahili depolama kullanılması bekleniyor. 5.7 inç büyüklüğünde QHD bir ekran ile gelmeside oldukça dikkat çekiyor. Kamera yönünde ise oldukça gelişmiş olacak bu model 24 megapiksel çözünürlüğe sahip, optik görüntü sabitleyici 'Super EIS' bir lens kullanacak. Nokia Lumia 1020'den sonra oldukça büyük bir lens kullanılacak olan bu modelin ön kamerası ise 8 megapiksel değerinde olacak.

Tarih olarak 26 şubat tarihinde duyurulması beklenen model şimdiden oldukça merak edilmeye başlandı.





PAYLAŞ