Noka X'un tanıtım tarihi kesinleşti - Haberler - indir.com

Noka X'un tanıtım tarihi kesinleşti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-17 16:20:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Nokia , akıllı telefonlardan önce telefon sektöründe lider olarak aklımıza kazınmış ve herkesin elinde bulunan bir markayken zamanla akıllı telefon modellerinin ortaya çıkmasıyla sektöre ayak uyduramamış ve gelişen teknolojinin gazabına uğramıştı. Yeni model ve fikirler üretmekte zorluk çeken şirket el değiştirdi ve yeni telefon ve kendine has tasarımları ile yeniden sektörde yıldız olmak için kolları sıvadı. HDM Global ile anlaşma çerçevesinde Barselona' da gerçekleşen Mobil Dünya Kongresinde iki ürünü Nokia 6(2018) ve Nokia 8 Sirocco' yu tanıtan şirket , sektöre hızlı çıkış yapmak için tasarladığı Nokia X modelini tanıtmayı planlıyor. Tanıtım tarihi 27 Nisan olarak belirlenen telefonun tanıtım gününde gerçekleştirilecek etkinlikle bütün özellikleri belli olacak. Nokia X' in Nokia' nın amiral gemisi olacağı konuşulurken yeni iddialar bu durumun tersini söylüyor. Orta segmentte çıkacak telefon Snapdragon 710 yongası ile satışa sunulacak.

Beklenen Nokia X' in özellikleri şöyle :

Beklenildiği gibi üst seviye özelliklerle piyasaya sürülmeyecek olan bu telefonda 4GB RAM ve Snapdragon'un orta seviye bir yonga setinin bulunacağı ifade ediliyor. Her ne kadar henüz X ismi kesinleşmemiş olsa da, telefonun sızdırılan görüntüsünde yer alan büyük X sembolü, bu telefonun büyük ölçüde Nokia X ismiyle satışa sunulacağını gösteriyor.

Son olarak Nokia X'de yer alan bu sembolün, 10 sayısını değil "X" harfini ifade ettiği de gelen bilgiler arasında. Yine de daha kesin bir bilgi için 27 Nisan 2018 tarihini beklemek gerekiyor.

 





PAYLAŞ