Nintendo'nun Efsane Konsolu NES Alüminyum Kasada Geliyor - Haberler - indir.com

Nintendo'nun Efsane Konsolu NES Alüminyum Kasada Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-08-27 17:27:49
Editör : Caner Küçükbinar
Kategori : Teknoloji

Hem oyunlardan hem de yun konsollarından, oyun dünyasına düşen haberlerin, yeniliklerin ve güncellemelerin ardı arkası kesilmiyorken, bu haberlere bir yenisini de Nintendo ekledi. Play Station 4 ve Xbox'ın oyun konsollarında yapılan yeniliklerin ardından, şimdi Nintendo'da yaptığı bir yenilikle gündeme geldi. Retro oyun pazarının kendisini gitgide geliştirmesiyle, eski oyun konsollarını da yeniden üretmeye, çağa uyacak şekilde yenilikler yapmaya devam ediyor. Bu konsollar arasına,  efsanelerden Nintendo'yu da katarak, alüminyum kasa ile yeniden dönüşünü sağlıyor.

Son zamanlarda bir büyüme gösteren Retro oyun pazarı, 80'li ve 90'lı yılların oyun konsollarını yeniden tasarlamaya başlıyor. İçinde bulunduğumuz günlerde ki oyun konsollarına göre değerlendirme yaptığımızda, eskilerin teknoloji olarak oldukça geride kaldığını söyleyebiliriz. Retro oyun pazarı da bu geride kalmışlığı fark etmiş olacak ki, bu yeniliği yapmaya ihtiyaç duymuş. Çağa uygun haliyle yeniden tasarlanacak olan oyun konsollarından biri de efsane oyun konsollarından Nintendo oluyor. Nintendo'nun NES Classic'i satışa sunacağı haberi resmi olarak verildi. Bunun ardından da, Analouge Interactive, tamamen alimünyum kasası ile modern bir NES'in çıkacağı müjdesi de verildi. Cihaz görünüm olarak da çağdaş bir görünüme sahip olacak ve bununla beraber Nintendo'nun 30 oyun ön yüklü  olarak kullanıcılara satışı gerçekleştirilecek. Yanında da bir adet kablosuz kol, ücretsiz olarak verilecek.

Nintendo'nun yeni NES kasası ile satışa sunulacağı tarih 2017 olarak verildi. NES kontrolcülerinin kullanacağı 4 girişi bulunan konsol, HDMI çıkış üzerinden 1080 p çözünürlüğe sahip. Ön siparişe açılan NES'in, ön sipariş fiyatı da 449 dolar olarak belirlendi. Sahip olmak isteyenler, hemen sipariş verebilirler.





PAYLAŞ