Nexus 6 için Android 7.1.1 Nougat çıktı! - Haberler - indir.com

Nexus 6 için Android 7.1.1 Nougat çıktı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-11 01:00:28
Editör : Hatice Betül Ekici
Kategori : Donanım

Nexus 6 kullanıcılarının uzun süredir beklemekte olduğu Android 7.1.1 Nougat güncellemesi, nihayet Google tarafından yayınlandı. Peki, güncellemeyi yüklemek için ne yapmak mı gerekiyor. Aşağıda Nexus 6 Android 7.1.1 Nougat güncellemesine sahıp sahip olabileceğinizden bahsettik.

Google, Motorola'nın 2014 yılında kullanıcılar ile buluşturduğu Nexus 6 modeli için Ekim ayında Android 7.0 Nougat sürümünü yayınladı.

Güncelleme desteğinin halen devam ettiği telefon için Android 7.1.1'in ise Ocak ayında yayınlanacağını daha önce sizlere duyurmuştuk.

Nihayet Google, Nexus 6 modeli için Android 7.1.1 Nougat sürümünün fabrika imaj dosyalarının yanı sıra OTA güncelleme dosyalarını geliştiriciler sayfasından indirmeye sundu.

Nexus 6 Android 7.1.1 Nougat güncellemesi!

Google Pixel ve Google Pixel XL akıllı telefon modellerinden sonra Nexus programının da rafa kalktığı bilgilerinin dolaştığı şu günlerde Google, mevcut Nexus modellerini ihmal etmiyor.

Son olarak belirtmeden de geçmeyelim Nexus 6 Android 7.1.1 Nougat güncellemesi, beraberinde hata iyileştirmeleri ve birkaç yenilik getiriyor. Örnek vermek gerekirse, yeni emoji paketleri ve GIF desteği, Nexus 6 modeline Android 7.1.1 güncellemesi ile gelmiş olacak.

Nexus 6 modelleri için Android 7.1.1 güncellemesi, henüz OTA yoluyla yayınlanmış değil.

Yani, Android 7.1.1 güncellemesini Nexus 6 cihazınızın yazılım güncellemeleri bölümünde görebilmeniz için bir süre daha beklemeniz gerekiyor.

Eğer güncellemenin OTA yoluyla yayınlanmasını beklemek istemiyorum diyecek olursanız, aşağıda yer alan linklerden güncelleme dosyalarını indirebilirsiniz.

Nexus 6 için Android 7.1.1 Nougat OTA dosyalarını indirmek için tıklayın.

Android 7.1.1 sürümünü OTA dosyaları ile yüklediğinizde, telefonunuz doğrudan güncellenecektir.

Eğer, telefonu tamamen sıfırlayarak Android 7.1.1 Nougat'ı kullanmak istiyorsanız, yükleme işlemini fabrika imaj dosyaları ile gerçekleştirmeniz gerekiyor.





PAYLAŞ