Netflix'ten Yeni Bir Başarı Daha Geldi - Haberler - indir.com

Netflix'ten Yeni Bir Başarı Daha Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-07-21 15:00:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Ülkemizde de aktif olarak yayın hayatına devam eden dünyanın en popüler dizi ve film izleme platformu olan Netflix yenilikleri ile hanesini genişletmeye devam ediyor. Bir süre önce bazı ülkeler ile sınırlı olan bu platform bu noktada kullanıcı sayısını arttıramıyor ve kullanıcılar ise VPN ağları ile servise bağlanmaya çalışıyorlardı. Ancak geçtiğimiz zamanlar ile beraber diğer ülkelerde de hizmete açılan Netflix bu noktada iyi bir ivme kazanarak yükseliş dönemine geçti. 130 ülkeye hizmetini sunmaya devam eden Netflix bu noktada tarihinden bu yana en büyük bir kullanıcı sayısına erişerek önemli bir başarıya imza attı.

Netflix'in dünyaya açılma politikası sonrasında iyi bir çıkış yakalayan şirket geçtiğimiz Nisan ayı ile beraber 100 milyon kullanıcı barajını açtığını ifade etmişti. Şimdi ise ortaya çıkan yeni bilgilerle beraber Netflix'in sadece 3 aylık bir dönemde 4 milyon daha kullanıcı kazandığı ifade ediliyor. Bu sayede netflix'in 104 milyonluk bir kullanıcı kitlesine ulaştığını ifade edebiliriz. Ayrıca sadece Amerika bölgesindeki üye sayısı 50 milyon olurken, bu noktada şirketin uyguladığı yeni strateji ve politikanın üye sayısı artışında büyük bir rol oynadığı ifade ediliyor.

Bu noktada Netflix orijinal içeriklerinin sayısınıda arttırarak bu noktada ileri zamanlarda daha büyük bir üye kitlesine ulaşmak istiyorlar. Bu yıl bitmeden Netflix'in 40 yeni film daha yayınlaması beklenirken yeni dizilerin ve varolan dizilerinde yeni sezonuyla beraber servisin hareketlenmesi bekleniyor. 2018 yılı raporlarına göre üye sayısının çok daha yüksek rakamlara çıkacağı ise beklentiler arasında bulunuyor.





PAYLAŞ