Nest 4K Kameralı Güvenlik Kamerası Geliştirdi - Haberler - indir.com

Nest 4K Kameralı Güvenlik Kamerası Geliştirdi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-24 17:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güvenlik kamerası şirketi Nest bir süredir herhangi bir yeni cihazının duyurusunu yapmış değil. Ancak ortaya çıkan son bilgilere göre ve Android Police kaynaklı bir habere göre Nest yakın bir zamanda 4K kamera sensörüne sahip yeni bir güvenlik kamerasını Mayıs ayı sonlarında resmi olarak duyurabilir. Andropd Police sitesinin güvenli bir kaynağa dayanarak söylediği ve ifade ettiği habere göre yeni güvenlik kamerası 4K çözünürlüğe sahip bir sensör ile gelecek ve bu kamera sahipleri ise 1080p çözünürlüğünde görüntüleri elde edebilecekler. Bu noktada bir kalite kaybı söz konusu olsa dahi, 1080p çözünürlüğünde oldukça fazla detaya sahip olduğunu belirtebiliriz.

Aşırı geniş açıya sahip lensler görüntülerde bozulmalara neden olduğundan ötürü şirket yeni 4K kamerasında normal bir açıya sahip kamera kullanıyor. Nest'in bu yeni kamerası hareket tespit edilen bölgelere otomatik olarak yakınlaştırma özelliğine sahip durumda. Şirket yine kullanıcıların internet ağlarını zorlamamak adına 4K görüntüleri saklama ve yayınlama gibi herhangi bir opsiyonel seçenek sunmayacak. Bu noktada kullanıcılar 1080P görüntüleri kendilerine aktarabilecekler. Ayrıca yeni modelin şuan varolan Nest Outdoor modeline benzer bir tasarım ile geleceği söyleniyor.

USB-C ile gücünü alacak olan model LED kayıt halkasına sahip olacak ve 4K sensöre sahip bu güvenlik kamerasının fiyatının ise 300 dolar ve üzerinde bir fiyat etiketi ile satışa çıkması bekleniyor. 4K sensöre sahip bu kamera piyasaya girer ise şirket akıllı telefonlar ile kontrol ve akıllı ev güvenlik kontrolleri gibi sistemler üzerinde yeni çalışmalar gerçekleştirilecek. Bakalım şirketin bu yeni 4K çözünürlüklü sensöre sahip güvenlik kamerası ne derece ilgi çekecek göreceğiz.





PAYLAŞ