Nesnelerin İnterneti Hackaton'u Webit'te Gerçekleşecek - Haberler - indir.com

Nesnelerin İnterneti Hackaton'u Webit'te Gerçekleşecek

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Etkinlik

Dünyanın dört bir yanından gelecek yarışmacılar, mobil uygulama fikirlerini bir gün içinde hayata geçirip, 140 karakterde anlatıp, 30 saniyede demo yapacaklar. Nesnelerin İnterneti Hackathon, hızın ve yaratıcılığın gösterisine sahne olacak.

Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Asya'dan önemli konuşmacıların katılacağı Geleceğin Teknoloji Zirvesi'nin bir parçası olan Webit Nesnelerin İnterneti (IoT) Hackathon 2014, İstanbul'da 3 kıtayı buluşturarak, katılımcıların mobil uygulamalar alanında beyin fırtınası yapmalarına imkan tanıyacak.

1-2 Ekim tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek olan 6. Webit Global Kongresi, katılımcılara özel platformlarla network imkanı sunarken, aynı zamanda düzenlenecek olan yarışmalarla katılımcılara kendilerini tanıtma fırsatı sunacak.

Webit Logo

3 kıtadan katılımcılar birlikte uygulama yazacaklar 

Nesnelerin İnterneti konsepti, API'lerden işletim sistemlerine kadar pek çok konuda bilgi birikimi kazanmak isteyen sağlık, akıllı kent gibi konularda yazılım geliştiren yazılımcılara, startup'lara pek çok fırsat sunuyor. 

Webit Nesnelerin İnterneti (IoT) Hackathon 2014'ün bir parçası olmak ve yarışmaya katılmak için http://www.webitcongress.com/en/webit/2014/devcamp.html/566 adresinden ücretsiz katılım yapmanız yeterli.

Katılımcılar iOS, Android, MAC ya da PC için tek başlarına ya da 3 kıtadan gelen katılımcılardan oluşan gruplara katılarak uygulama geliştirecekler. Mobil uygulama geliştirmek için sensör data formatı ve bluetooth düşük enerji bağlantısı gibi imkanların tanınacağı yarışmada, açık kaynak kullanımı da serbest.

Katılımcılar 1 Ekim Çarşamba günü yazdıkları mobil uygulamayı 140 karakterle anlatacaklar ve 2 Ekim Perşembe günü ise 30 saniyelik demoyu Youtube'a yükleyecekler. Jürinin inovasyon, kullanıcı arayüzü gibi kriterlere göre oylamasıyla ilk 10'a kalanlar belirlenecek.

Ödülller 6. Global Webit Kongresi'nin başlangıç tarihinden 10 gün önce açıklanacak. Tüm ödüller Webit IoT Hackathon partnerleri Microsoft ve Concirrus tarafından sağlanacak.





PAYLAŞ