NBA 2K15 Mobil Cihazlar için Yayınlandı (Video) - Haberler - indir.com

NBA 2K15 Mobil Cihazlar için Yayınlandı (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Basketbol oyunlarını seven mobil kullanıcılar için müjdeli bir haberimiz var. 2K Games tarafından geliştirilen basketbol oyunu NBA 2K15 bugün itibarıyla kart oyunu olarak mobil platformlardaki yerini aldı.

Serinin önceki sürümlerine göre daha geliştirilmiş grafiklere, yeni oyuncu animasyonlarına ve gerçekçi bir oynanışa sahip olan My NBA 2K15 adıyla yayınlanan oyun NBA heyecanını her yerde yaşamanızı sağlıyor. Controller desteğiyle birlikte gelen ve MyCareer modu bulunan oyunu NBA 2K15'in konsol versiyonlarıyla bağlantılı olarak oynayabilirsiniz.

My NBA 2K15

NBA yıldızlarının kartlarını toplayarak kendinize deste hazırlayacağınız oyunda, 1000'in üzerinde oyuncu kartını bulabileceğiniz gibi destelerinizi oluşturduktan sonra internet üzerinden diğer oyuncularla eşleştirebilir, karşılaşmaları kazandıkça ödüller kazanabilir ve destelerinizi geliştirebilirsiniz.

Hem eğlenceli vakit geçirebileceğiniz hem de NBA 2K15'in konsol versiyonları içinde kullanabileceğiniz sanal para kazanacağınız oyunda ayrıca MyPlayer Store'u ziyaret ederek oyun içerisine transfer edebileceğiniz formalar ve ayakkabılar gibi çeşitli eşyalara da oyun içi satın alma yoluyla sahip olabilirsiniz.

Android ve iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz mobil kart oyunu NBA 2K15'i aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, yayınlanan çıkış videosunu izleyebilirsiniz. Oyun Google Play ve App Store'da 6.99 dolar fiyat etiketine sahip.




My NBA 2K15 Çıkış Videosu


PAYLAŞ