MWC 2017'de Huawei P10 ve P10 Plus Tanıtılabilir - Haberler - indir.com

MWC 2017'de Huawei P10 ve P10 Plus Tanıtılabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-13 11:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

27 Şubat tarihinde başlayacak ve Barselona'da olacak olan Mobil Dünya Kongresi, yine her yılki gibi birçok markanın birçok yeni ürününü tanıtmasına ev sahipliği yapacak. Ürünler resmi tanıtımından bir gün önce duyurulacak ve o etkinliğin markalarından biride Huawei olacak. Etkinlikten bir gün önce ürün duyuracak markalardan biri olan Huawei, bu etkinlik kapsamında yeni amiral gemileri modeli olan Huawei P10 ve P10 Plus modellerini tanıtabilir. Henüz P9 modelinin üzerinden uzunca bir zaman geçmezken, yakın zamanda yeni amiral gemisinin tanıtımı bekleniyor.

Önümüzdeki etkinlik ile beraber tanıtılması beklenen iki yeni amiral gemisi P10 ve P10 Plus modellerinin ise mart veya nisan ayı içerisinde satışa başlanması bekleniyor. Eğer MWC 2017 kapsamında kesin olarak tanıtılırsa, bahsedilen aylar içerisinde satışa çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor. İki modelden en az birini bu etkinlikte tanıtacağını belirten Huawei markası, ikisini beraber bir şekilde tanıtırsa hiçte şaşırtıcı olmayabilir.

Huawei yeni amiral gemileri modellerinde kullanacağı 5.5 inçlik ekranlar ile cihazların phablet kategorisinde olduğunu söyleyebiliriz. P10'da 5.5 inç'in haricinde P10 Plus'da yeine 5.5 inç fakat Quad HD bir ekran çözünürlüğü bekleniyor. Ayrıca son zamanlarda birçok markanın yaptığı kavisli ekran durumunu Huawei, P10 Plus modelinde her iki tarafıda kavisli yapması bekleniyor.

Diğer beklenen özelliklere bakarsak, 6 GB RAM'in yanı sıra Kirin 960 işlemci ve Mali-G71 MP8 grafik birimi telefon ile eşlik edecek. P9 modeli ile başlayan Leica iş birliği P10 modellerinin kameralarında da devam edecek. Dahada geliştirilen kameralar yine Leica üretim olacak. Huawei'nin 26 şubatta tanıtacağı beklenen P10 ve P10 Plus haricinde neyi tanıtacağı henüz belli değil. Etkinlik yaklaştıkça bu gibi bilgilerde artmaya devam edecektir.





PAYLAŞ