Multi-Medya Tabanlı Sosyal Medya Uygulaması: Clowdy (Video) - Haberler - indir.com

Multi-Medya Tabanlı Sosyal Medya Uygulaması: Clowdy (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Diğer sosyal platformlardan farklı olarak indie müzisyenlerin şarkılarını dinleyebileceğiniz ya da bağımsız yönetmenlerin filmlerini izleyebileceğiniz bir multi-medya platformu Clowdy'nin resmi uygulaması tamamen ücretsizdir.

Manchester merkezli Clowdy şirketi tarafından hazırlanan uygulama bugüne kadar 55 bin kullanıcı tarafından indirilmiş durumda. Facebook ya da e-posta hesabınızı kullanarak giriş yapabildiğiniz platform sayesinde kendinize özel (Facebook'a benzer) profil oluşturabilir, ilgi alanlarınızı yansıtan hashtag'ler belirleyerek paylaşımlarda bulunabilir ve diğer kullanıcıları takip edebilirsiniz.

Clowdy

Diğer kullanıcılar ile etkileşimde kurabileceğiniz Clowdy; mesajlaşma, takipleşme, paylaşımlara yorum yazma gibi pek çok özelliği de beraberinde getiriyor. Ayrıca ilginizi çeken medyaları beğenebileceğiniz platformda paylaşımları ReClowdy yaparak kendi profilinizde de paylaşabilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak Android veya iOS cihazınızda kullanabileceğiniz Clowdy uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Clowdy Tanıtım Videosu


PAYLAŞ