Mükemmel Müziklere Sahip 5 Oyun - Haberler - indir.com

Mükemmel Müziklere Sahip 5 Oyun

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-05 08:51:38
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Oyuncular, oyun oynarken genelde oyun müziğine de dikkat ediyorlar çünkü; müzik birçok kez, oyunun heyecanını arttırabiliyor ve daha da keyif alınmasını sağlayabiliyor. Bazı oyunlar, müzikleriyle oyun severlerin aklında kalabiliyor. Mobilde, müzikleriyle adından söz ettirebilecek 5 oyun arasında, şu oyunlar gösterilebilir;

Fastlane: Road to Revenge

Aksiyon türündeki bu oyun, nişancı oyunlarını sevenlerin de ilgisini çekebilir. Bunun aynında rock müzik tarzındaki müzikleri de, oyuna daha da heyecan katıyor. 5 milyon indirilmeye sahip olan oyunu, ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz.

Fastlane: Road to Revenge indir Android

Fastlane: Road to Revenge indir iOS

Retro City Rampage DX

90'ları yaşayacağınız oyunda, size yüksek tempolu 8-bit müzik eşlik ediyor. Açık dünya oyunu Retro City Rampage DX, 10,99 TL fiyata sahip.

Retro City Rampage DX indir Android

Retro City Rampage DX indir iOS

Two Dots

Bir bulmaca oyunu olan Two Dots, oyuncularına rahatlatıcı ve caz tarzında müzikler sunuyor. Görsel anlamda oldukça iyi olan yapım, kolay gibi görünen bir nokta birleştirme oyunu. Ücretsiz indirilebilen yapım Google Play üzerinde 10 milyon indirilmeye sahip.

Two Dots indir Android

Two Dots indir iOS

Wayward Souls

RPG oyunu severlerin ilgisini çekebilecek olan Wayward Souls, zindanları keşfetmeye çalıştığınız bir oyun. Bu süreçte tabi ki ölmeden ilerlemeniz gerekiyor. İlerlemeniz esansında size düşük tempolu bir ortam müziği eşlik ediyor.

Wayward Souls indir Android

Wayward Souls indir iOS

PinOut

Oyundaki amacınız, tilt topunuzu en uzun süre oyunda tutabilmek. 5 milyon indirilmeye sahip olan ve ücretsiz olan oyun, fütüristik synthesizer müziği ile dikkat çekiyor.

PinOut indir Android

PinOut indir iOS





PAYLAŞ