Motorola'da Artık Android One Programına Dahil Oldu! - Haberler - indir.com

Motorola'da Artık Android One Programına Dahil Oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-09-12 11:20:00
Editör : Ercan Kızılkoca
Kategori : Donanım

Uzun yıllardır sessiz kalan ve kapatılma iddiaları gündeme gelen Google'ın Andorid One programı muhteşem bir geri dönüşe imza atıyor. Xiaomi'den sonra Motorola da programa katılıyor. Bugüne kadar Android One programında kısıtlanmış olan bir bölgeye hitap etmiş olan üreticiler faaliyet göstermiştir.

Fakat ASUS, ACER, HTC gibi başarılı firmalar progrram ilk açıklandığında ortaklar listesinde görünmüştü. Fakat kendi projelerine ağırlık verecekleri için katkı sağlayamadılar. Daha çok GENERAL MOBİLE, INTEX, MİCROMAX, LAVA gibi bölgesel üreticiler telefon geliştirdiler.

 

Şimdi ise Google'ın programa yeniden can verdiği gözle görünür bir şekilde gözüküyor. Xiaomi'nin katılmasıyla program hareketlenmiş idi. Motorola da hiç şüphesiz ki programa çok büyük bir katkı yapacak. Sızdırılmış olan görseller çift kameralı bir akıllı telefonu işaret ediyor. Akla gelmiş olan ilk model Moto X4 fakat 400 Avroluk fiyatı ile Android One programı için dezavantaj olabilir. Bu bakımdan ise firmanın daha giriş seviyesine yakın bir akıllı telefon geliştirdiği tahmin edilmektedir. Henüz net bilgiler hala mecvut değil.

 





PAYLAŞ