Moto Z2 Play Türkiye Fiyatı ve Özellikleri - Haberler - indir.com

Moto Z2 Play Türkiye Fiyatı ve Özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-09-21 15:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Akıllı telefon üreticisi olan Motorola tarafından Moto Z ailesi bir hayli genişletilmeye devam ediyor. Şimdi ise dün itibariyle Türkiye'de gerçekleşen lansman ile üç yeni Moto Mods ile beraber yeni Moto Z2 Play modeli ortaya çıktı. Moto Z serisi ile modüler bir tasarım başlatan şirket bu noktada eğlenceli yapısı ve ek içerikleri ile dikkat çekmeyi başarıyor. Moto Z2 Play modelide ülkemiz pazarına giriş yaptı ve metal gövdeye sahip olan bu cihaz bir önceki modeline göre daha ince ve hafif yapılı bir tasarım ile geliyor. 5.5 inç büyüklüğünde bir ekran ile gelen Moto Z2 Play cihazı Super AMOLED bir teknolojiyi barındırıyor.

Bu ekran büyüklüğü Full HD çözünürlük sunabilirken modelde 2.2 GHz hız ile çalışan sekiz çekirdekli Snapdragon 626 işlemcisi bulunuyor. 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolamanın yer aldığı Moto Z2 Play modeli 3000 mAh büyüklüğe sahip bir pil ile geliyor. Turbo Power hızlı şarj teknolojisi sunabilen model tam 15 dakikalık bir şarj ile 8 saate kadar kullanım ömü sunabiliyor. Cihazın kutu içerisinden Android 7.1.1 ile çıkacağını ve Android Oreo güncellemesine kavuşacağını belirtebiliriz. Cihazın arka yüzeyine baktığımızda f1.7 diyafram değerine sahip 12 megapiksellik bir kamera ve ön yüzeyde ise çift LED flaşlı f2.2 diyafram değerine sahip 5 megapiksellik bir kamera yer alıyor. Moto Z2 Play'ın ülkemiz fiyatı ise 2299 TL olarak belirlenmiş durumda.

Moto Z2 Play haricinde ise Moto 360 kamera, GamePad modu, Turbo Power ve JBL Soundboost hoparlör modlarıda yenilenerek güncellendi.





PAYLAŞ