Moto Z Play Android 7.1.1 Güncellemesine Kavuşuyor - Haberler - indir.com

Moto Z Play Android 7.1.1 Güncellemesine Kavuşuyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-19 18:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Google hali hazırda en yeni Android sürümü olan Android 7.1.1 geliştirmelerine devam ediyor. Üretici firmalar ise telefonlarını bu sürüme destekler hale getirme uğraşındalar ve arayüzleri ile entegre etme çabasındalar. Hala birçok akıllı telefon Android Nougat güncellemesi almamışken, destekleyen telefonlar arasına Moto Z Play cihazıda girmiş durumda. Motorola'nın amiral gemisi modeli için yapılan açıklama ile telefonun Android 7.1.1 güncellemesini kesin bir şekilde alacağını doğruladı. Güncellemenin verilme tarihi hakkında henüz bir bilgi bulunmazken, gelecek olan güncellemeyle beraber olacak iyileştirmeler ve yenilikler hakkında bazı bilgiler belirtiliyor.

Motorolanın amiral gemisi modeli olan Moto Z serisinin daha uygun fiyatlı bir versiyonu olarak piyasaya giren Z Play modeli geçtiğimiz yıl duyurusu gerçekleştirilmişti. Lenovo ve Motorola iş birliği ile geliştirilen ve Moto Mods isimli aksesuarları ile dikkat çeken cihaz, kutu içerisinden Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi ile çıkıyordu. Geçtiğimiz ay Android 7.0 Nougat güncellemesine kavuştu ve yeni gelen bilgilere göre tıpkı amiral gemisi modeli gibi Z Play serisininde Nougat serisinin devam edeceği belirtildi.

Hindistan üzerinde bulunan Motorola Mobility ofisinde görevli olan bir müşteri temsilcisi tarafından sızdırılan bilgiye göre ANdroid 7.1.1 Nougat güncellemesinin Z Play modeline geleceği belirtiliyor. Müşteri temsilcisi belirttiğine göre herhangi bir tarih vermedi ancak bu sızan bilginin yanlış olabileceği ve Motorola'nın güncellemeden vazgeçebileceği de söz konusu durumlardan birisi olabilir. Henüz bir yıllık bir cihaz olan Moto Z Play modelinin yeni güncellemesine engel konulması pekte olası bir durum gibi gözükmüyor.

Moto Z Play modeli 7.1.1 Nougat güncellemesi ile beraber bazı ilginç özelliklere de sahip olacak. Pixel Launcher arayüzüne sahip olan cihaza 3D Touch benzeri uygulama kısayolları özelliği gelecek. Parmak izi hareket, Mavi ışık modu gibi özelliklerin geleceği model güncelleme ile Daydream VR desteklemesine de başlayacak.





PAYLAŞ