Moto G6, G6 Plus ve G6 Play?in Kod Adları Belli Oldu - Haberler - indir.com

Moto G6, G6 Plus ve G6 Play?in Kod Adları Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-23 10:00:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

Motorola teknoloji piyasasına adım atarak yeni ürünlerini tanıtmayı sabırsızlıkla bekliyor. 2017 yılı Şubat ayındaki MWC konferansı kapsamında resmen tanıtılan Moto G5 ve G5 Plus modellerinde olduğu gibi bu seferde G6 serisinin ürünleri de önümüzdeki hafta düzenlenecek olan MWC 2018kongresinde  kullanıcılar ile karşı karşıya getirilecek. Kullanıcıların sabırsızlıkla beklediği MWC kongresi birçok ürüne ev sahipliği yapacak olup, birçok ürününde boy göstereceği platform olacak. Cihazların özellikleri içerisinde ekran özellikleri olarak Moto G6'da 5. 93 inçlik FHD+ ve 18:9 orantılı ekranın kullanıldığı belirtildi. Bunun yanı sıra Snapdragon 450 işlemcisinin kullanılacağı bilgisi gündeme geldi.

Bu bilgilerin netlik kazanması için şirketin yapacağı açıklama merakla bekleniyor. Edinilen bilgilere göre  depolama alanı olarak 32 GB ve 64 GB'lık depolama alanları ile gelen modelin 3 GB ve 4 GB RAM'li sürümlerinin de piyasada görücüye çıkacağı belirtiliyor. İşlemci olarak firma, daha iyi ve gelişmiş bir işlemciye,  Snapdragon 630'a sahip olan cihaz üretti. Moto G6 Plus'ta da G6 ile aynı ekran kullanacaklarını tespit edildi. Ancak iki cihaz arasında GB farkı olacağı söylendi. G6'nın aksine G6 Plus'ta 6 GB'a kadar RAM fazlalığı olacağı söylendi.

Moto G6 cihazının sonuncu modeli G6 Play ise daha çok giriş seviyesinde olacağı vurgulandı. Bunun yanı sıra 5. 7 inçlik bir ekrana sahip olacağı da belirtildi. Serinin görüntüleri ise Twitter da yayınlanarak kullanıcı ile buluştu.

 





PAYLAŞ