Moto G4 Play'e Android Nougat Gelecek - Haberler - indir.com

Moto G4 Play'e Android Nougat Gelecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-27 17:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Akıllı telefon üreticilerinden olan Motorola, geçtiğimiz sene içerisinde Moto G4 Play isimli akıllı telefonunu piyasaya sürmüştü. Şimdi o cihazı hakkında yeni bilgiler ve gelişmeler gelmeye başladı. Yeni ortaya çıkan rapora göre Eylül ayından beri Hindistan üzerinde başlatılan Moto G4 Play cihazı için Haziran ayında Android Nougat güncellemesi verileceği ortaya çıktı. Moto G4 ailesinin güncellemeyi alacak olan son üyesi bu model olacak. Hatırlarsak, serinin diğer üyeleri olan Moto G4 ve Moto G4 Plus modelleri Aralık ayı içerisinde Android'in en güncel sürümü olan Nougat güncellemesini almışlardı.

Bir Lenovo sözcüsü tarafından Moto G4 Play'in Nougat güncellemesi için şunları söyledi: "Tüketiciler, Haziran ayında Moto G4 Play'de Android Nougat görmeye başlayacak" dedi. Bu söylem ile beraber bu modelin güncelleme alacağı doğrulanmış oldu ve bu güncellemenin küresel olduğu belirtildi. Hindistan üzerindeki Moto G4 Play kullanıcıları ile diğer kullanıcıların aynı anda güncellemeyi alması bekleniyor. Şuan için Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemine sahip olan bu model giriş ve orta seviye donanım özelliklerini barındırıyor. 5 inçlik HD bir ekrana sahip olan Lenovo'nun bu modelinde 2 GB RAM bulunuyor.

1.2 GHz dört çekirdekli Qualcomm işlemci bulunan modeldeki işlemci modeli Snapdragon 410 Soc. F2.2 diyafram açıklığına sahip LED flaşlı kamerası 8 megapiksel değerinde ve ön yüzeyde ise 5 megapiksellik kamera bulunuyor. Moto G4 Play modelinde microSD kart desteği bulunuyor ve bu sayede 128 GB'a kadar kapasitesi arttırılabiliyor. 4G LTE gibi bağlantı özellikleri bulunan cihaz 2800 mAh pil kapasitesine sahip. Amazon üzerinden Hindistan'da satışta olan cihazın siyah ve beyaz renk seçenekleri bulunuyor.

 





PAYLAŞ