Monument Valley Yapımcısından Yeni İddialı Oyun Geldi - Haberler - indir.com

Monument Valley Yapımcısından Yeni İddialı Oyun Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 0 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-19 09:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Mobil platform için çıkartılmış en güzel oyunlar arasında bulunan Monument Valley adlı oyun hem tasarım hemde atmosfer detayları ile kullanıcıları etkilemeyi başarmıştı. Oyun yapımcısı Ken Wong tarafından bu sefer yeni Florence adlı bir mobil oyun pazara sunulmaya hazırlanıyor. Monument Valley oyun serisinde olduğu gibi bu yeni oyun da kendisine özgü görsel tasarımları ve atmosferi ile dikkat çekiyor. Fakat oyunculara sunulan deneyim Monument Valley'e göre farklılık gösteriyor.

Interaktif yapıya sahip olan yeni oyunda 25 yaşında Florence Yeho'nun hikayesi üzerine kurulmuş bir senaryoyu görüyoruz. Oyuncular ana kahramanın hikayelerini keşfetmeye başlıyorlar ve çizgi roman misali görselleri ile oyun melankolik atmosferi sayesinde kullanıcıları kendisine çekmeyi başarıyor. Oyun içinde diğer yandan Florence haricinde Kirsch adlı bir başka karakter de yer alıyor.

Kısa hikayelere sahip oyunda iki farklı karakterin ilişkilendirilmesi de bulunuyor. Birçok görevin yer aldığı belirtilen oyun hem Android hemde iOS platformları için yayınlanmış durumda.





PAYLAŞ