Monster'den oyunculara özel yeni ekipmanlar duyuruldu - Haberler - indir.com

Monster'den oyunculara özel yeni ekipmanlar duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-18 11:46:19
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

2005 yılından beri ürettiği oyuncu donanımlarıyla oyun dünyasında tanınan Monster, yine özel pusat oyuncu takımlarını duyuruldu. Türkiye'de dahil oyuncuların beğenisini kazanan markalardan Monster, yeni ekipmanlarını oyunculardan gelen talepler doğrultusunda tasarladı. Klavye, fare ve kulaklıktan oluşan yeni ekipmanlar, oyuncuların ilgisini çekmeyi başardı.

Özel Pusat K1 Gaming Keyboard

Monster'ın oyunculardan gelen talepler doğrultusunda hazırladığı ekipmanlardan biri olan Monster Pusat K1 Gaming Keyboard, Türkçe Q klavye dizilimine sahip. Metal gövdesi ve RGB aydınlatması, görünüm olarak da oyuncuların beğenisini kazanmayı hedefliyor.Yüksek performans bekleyen oyun severler için tasarlanmış olan Monster Pusat K1 Gaming Keyboard, çıkıntılı tuşlarıyla tok bir basma hissi veriyor. Yüksek hassasiyete sahip olan tuşlar, 50 milyon basma ömrüne sahip.

Herkese hitap edebilecek oyuncu fareleri

Pusat özel ekipmanları içerisinde 3 farklı fare sunuluyor. Bunlardan biri olan Monster Pusat V3 Gaming Mouse 800 ila 7200 DPI, 6 tane programlanabilir tuşa sahip. Bununla beraber, 1000MHz'e kadar çıkarılabilen tarama oranı, hareketi geciktirmeden ekrana yansıtıyor ve hataya mahal vermiyor. İkincisi, Pusat V4 Gaming Mouse ilkine göre daha yüksek hassasiyete sahip. 18 adet programlanabilir tuşu bulunuyor. Dahili hafızası farklı oyunlara sahip ayarların kaydedilmesini sağlıyor. Son olarak Pusat V5 Gaming Mouse, 10 adet programlanabilir tuşa ve 24000 DPI'a kadar çıkabilen hassasiyete sahip. 5 farklı kullanım modunun kaydedilmesine olanak tanıyor. Bunun yanı sıra, farklı aydınlatma modlarıyla oyuncuların tarzlarını farelerine yansıtmalarını sağlıyor.

Pusat Virtual 7.1 RGB Gaming Headset

Son olarak yine oyuncuların talepleri doğrultusunda geliştirilen oyuncu kulaklığı Pusat Virtual 7.1 RGB Gaming Headset bulunuyor. Kulaklık 50 mm'lik sürücülere sahip. Sesleri olabildiğince gerçekçi ve yüksek kalite ile sunarak, oyuncuların oyundan daha da keyif almasını sağlıyor ve oyunun içerisindeymiş gibi hissettiriyor. Yumuşak yastıkları tüm kulağı kaplıyor ve oyuncuların uzun süreli kullanımda kulaklarının rahatsız olmasını engelliyor.





PAYLAŞ